Почетна / ТИФО

Ко прави бољу атмосферу на кошаркашким мечевима, Делије или Гробари?

Црвена звезда је у магичној атмосфери славила против Албе у петом колу Топ 16 фазе Евролиге. Делије су биле на врхунском нивоу, баш као и Гробари кад је њихов тим наступао у елитном такмичењу
ФОТО: Д. Жарковић

Црвена звезда је остварила прву победу у Топ 16 фази Евролиге, у гротлу Пионира пала је Алба. Атмосфера у храму кошарке била је фантастична, баш као и увек кад се Евролига игра у Београду.

Е, сад, остаје оно „вечно” питање, ко је бољи, Делије или Гробари. Чији навијачи праве бољу атмосферу? Вама остављамо да дате одговор.

 

Коментари109
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stipe iz Makarske
Navijac sam Zadra ali Partizan ima daleko najbolje navijace.To znaju svi.
Grobar do koske
naravno to se zna
Frontovac
Samo cu reci finale kupa u Kragujevcu! Kada smo mi bez zbr i sjebani podelom,ugasili cigane.. da su cak morali PP aparat da bace i prekinu utakmicu! A i sam Covic je tad rekao da ne moze u ovim uslovima da se igra jer smo vas ubili navijanjem! Ko je bio tad tamo znace o cemu pricam! Tako da ovo sto sad uporedjujete je cista glupost.. A i 20 februara cemo opet da vam pokazemo kako se navija u Nisu cigancici!
CZBG
E grobarcici sa vama uvek KOMEDIJA :DDD
gogi
DELIJE SEVER 1989 NJBOLJI NAVIJACI NA BALKANU
Za Crno Beli tim Za koji zivim ja Za novu Titulu Za Doktor DULETA Za bracu GROBARE PAVLOVIC SALETA Za Cara MAKIJA Za vodju GAGIJA PAVLOVI SASA je Kralj I najbolji je on Bolji od Le Brona Rodjeni Sampion Crknite Cigani Uvek ste iza nas PARTIZAN SAMPION Sa JUGA svi u glas. Peva se na melodiju refrena starogradske pesme ''Za moju Milicu'' Pozdrav iz Londona svim GROBARIMA na kugli zemaljskoj.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.