Почетна / ТИФО

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НАВИЈАЧА ПАРТИЗАНА: Гробари за југ!

Навијачи Партизана покренули су хуманитарну акцију "Гробари за Југ". Циљ акције је помоћ српском народу на Космету.
ФОТО: Фејсбук/Јужни Фронт

Преносимо Вам део прогласа навијача Партизана:

Нама је најлакше да километрима даље подржавамо наш народ, скандирамо Косово је Србија, али то није довољно. Пређимо са речи на дела! Циљ првог дела акције је прикупљање одеће и обуће за најсиромашније људе на Космету. Напуните џакове са чистим стварима и донесите сваким радним даном од понедељка 11.01.2016 до 1.02.2016 у службене просторије ФК Партизан од 9 до 18 часова. Јер Косово јесте Србија али на Космету живе Срби којима треба наша помоћ. Покрените се, ангажујте породицу, пријатеље, комшије, чекамо вас!!!

Све информације о хуманитарној акцији Гробара можете пронаћи на Фејсбук страницама Јужни Фронт и Гробари за југ.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Samo napred Grobari!
djeneral
Nemojmo se deliti na Delije i Grobare po ovom pitanju.Potpuno je nebitno ko je vise pomagao nasem narodu na KiM,da li Delije ili Grobari,bitno je da je tih akcija bilo i da ce ih biti i u buducnosti.KiM je ona nit koja spaja i jedne i druge.Mozemo se peckati ko je bolji,Partizan ili Zvezda,ja uvek navijam protiv Zvezde,ali cu pre pomoci mom bratu Deliji kao i on meni nego nekom tamo Ljatifu,Taciju,Ramusu itd.Molimo se Bogu i jedni i drugi da Partizan i Zvezda sto skorije igraju prvenstvene utakmice u Kosovskoj Mitrovici,Pristini,Peci,Prizrenu.Kosovo je srce Srbije,zivela Srbija!
@JF1999
Ma nije meni cilj da ovde sirim internet gluposti a ni da vas nesto bacam u drugi plan samo pricam ono sto godinama gledam. Iskreno nisam bio u prilici da vidim neku bas ozbiljniju akciju. Ako ste vi to radili da bas niko ne sazna,ok. A internet mozda jeste glupost ali bas na ovakvim mestima se manipulise ljudima. O palim zivotima necemo,to bas nije na mestu da se pominje. Da bar pokojne ne diramo,neka pocivaju u miru.
JF1999
Pa, ako nisi video, znaci da nisi u prici, da se "popularno" izrazim. Radili smo mi puno i svi koji su trebali da znaju - na delu su videli. Malo je sad glupo da ti nabrajam, to stvarno nisu stvari kojima mi kao grupa zelimo da se hvalimo. Elem, da li znas koliko akcija grupe DS1989 nije izaslo na videlo? Mnogo. I to tako treba da ostane. Pozdrav!
@JF1999
Aha,ok,podpomagali ste. Verujem da jeste,nista sporno. Ali zasto svih ovih godina samo podpomagali? Kako da se svih ovih godina nijednom ne organizovaste u vecem obimu za vecu pomoc? Sta vam je to bilo prece od kosmeta? Raznorazne radnje i kombinacije na juznom kopu,finansiranje jedne stranke ili...? Zelim vam da te ljude dole kolko tolko ucinite srecnim,da im prikupite sto vise pomoci. I valjda ce,ustvari ne sumnjam da nece,mediji da vas ishvale za razliku od nas gde su nas za svih ovih godina i na hiljade akcija jedva dva puta negde pomenuli.
JF1999
To "potpomagali" je ozbiljna cifra. Nego. cekaj, ti mislis da je ovo prva i jedina nasa akcija prikupljanja pomoci za Kosovo, da nista ranije nije organizovano? Ajde, ajde, nemoj biti neozbiljan, raspitaj se malo kod drugara, stvarno ne zelim o tome vise da pricam, a Grobari sigurno ne zele da se takmice sa bilo kojom ekipom u Srbiji u ovome. Svi da pomognu koliko mogu! Daj Boze da ostali ne rade nista kao mi povodom Kosova ;) Ovaj deo da nam je nesto prece i ostale nebuloze koje si napisao ne bih da komentarisem, dosta smo se lozili na internet gluposti. Za medije ne znam, na njima je da rade posao kako smatraju da treba, a Bog neka im sudi da li su bili ispravni, posto u ovoj prokletoj drzavi sudstvo to sigurno nece citniti. Zurnalu svaka cast, oni i kritikuju i hvale. P. S. Da ne zaboravim naseg Zokija Vujovica koji je zivot dao za KiM! "Otis'o si Zorane, ostala je tuga, uvek ce te voleti Grobari sa Juga"
DS1989
MOgli ste sa nama ili do nas do sada jedno 1000 puta.
JF1999
Ne brini, svaka vasa humanitarna akcija vezana za KiM je podpomognuta i sa nase strane. I ne samo te akcije. Znao bi to, da si iole upucen ;) Pozdrav, Kosovo je SRCE SRBIJE!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.