Почетна / ТИФО

УЈЕДИЊЕЊЕ ГРОБАРА: Забрањени се враћају на Југ?

Чаршијом данима кружи прича да су главне групе са Истока близу повратка на Југ. Како незванично сазнајемо до договора је дошло и ускоро ће Гробари бити уједињени
ФОТО: Н. Неговановић

Постоји могућност да до тога дође и вечерас, на једном од најважнијих мечева Партизана у последње време, против Нефчија.

То ће сигурно пуно помоћи пуленима Марка Николића у борби за Лигу Европе.

Пре четири године неколико група са Југа, незадовољни стањем на трибини, формирало је Забрањене. Дошло је до неколико сукоба и они су се „преселили“ на Исток. „Рат“ међу Гробарима се распламсао и на жалост дошло је до убиства. Жртва је био млади Иван Перовић.

Неколико година после трагедије  на Новом Београду ситуација је почела да се смирује. Прво је група са Истока, Јанг Бојс, напустила Забрањене и вратила се на Југ и то је био први знак да се страсти полако смирују. Пре мање од годину дана дошло је до разговора главних група са Југа и Истока и договорено је примирје, које је до данашњег дана испоштовано (није било туча и прозивки, свака трибина је ишла својим путем).

Недавно се градом прочула информација да су разговори поново обављени и да ће се главне групе са Истока вратити на Југ. Гласине су постајале све јаче, а како незванично сазнајемо до договора је дошло и ускоро ће велики део Забрањених поново бити на Југу. Можда чак и вечерас против Нефчијa, а готово сигурно у недељу против Доњег Срема.

Колико су Гробари „јачи“ када су уједињени и колико више могу да помогну тиму могло се видети и на претходном вечитом дербију када су направили спектакуларну атмосферу и пуно помогли Саши Илићу и саиграчима да сруше Црвену звезду.

Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zozo
konacno prava stvar i jedino normalna. Svi smo samo navijace najboljeg kluba na ovim prostorima i to treba i svojim odnosom i ponasanjem da pokazemo . Nemojmo da dozvolimo da za radi pojedinaca i njihovih licnih interesa mi stvaramo nezdravu atmosveru pa cak i sukobe /a oni i nisu uistinu pravi navijaci kojima je voljeni klub iznad svega nego im je klub samo pokrice za njihove licne frustracije i nezakonite radnje. Budimo iznad njih svi ujedinjeni i slozni pa ce i klub bolje funkcionisati i samim tim i rezultati ce biti bolji. PARTIZAN JE JEDAN I IZNAD SVEGA KLUB KOJI SVI NAJVISE VOLIMO
Dajte ljudi ujedinite se,ionako imamo dosta pljuvača sa strane,i stanite iza svog kluba bez obzira ko vodi koju sekciju svi su prolazni pa i mi navijači ali Institucija ostaje.
mi
Perovic Ivan se prevrce u grobu! Kad bi samo mogao da vidi kako su ga njegovi "drugari" izdali i sprijateljili se sa njegovim ubicama! Kapa gore za Zabranjene koji su ostali na istoku
Bojan
Nemojte, molim vas, podrzavati trulu upravu. Vec su prodali Zivkovica, to ce uraditi danas-sutra i sa Panticem, mi vise dragi moji nemamo tim, nemamo ni talantovanih ekstra fudbalera, a hocemo da stalno igramo Evropu. I juce da nisu Azerbejdzanci sebi dali dva gola, bila bi totalna golgota. Imali smo puno srece, a da li cemo uspeti, jos je tesko reci, uslov je da se i tamo da neki gol, jer njima i jedan gol u nasoj mrezi je prolaz dalje.
gagi
PerovicIvan je zrtva i to se ne moze ispraviti,ali i situacija koja traje 4.godine je neodrziva.Licno mislim da je ovo jedini potez koji je u sluzbi Partizana i napretku tribine koja je nekad bila nedostizna za ceo region!ZIVEO PARTIZAN!
pk
kakva vest
Sisoje mudri
Плата је најрадоснији празник међу запосленима. То је празник који окупља раднике, мири завађене и показује какви сви дани треба да нам буду - пуни слоге и ентузијазма. То је дан праштања и враћања дугова. Колеге се тог дана поздрављају традиционалним поздравом "Легла је" а отпоздравља им се са "Ваистино је легла". Звуци СМС порука којима банке обавештавају о уплати (тзв. Благовести) доприносе ширењу весеља по колективу. Овај празнике се слави два дана и обично је то први мрсни дан након подужег поста. Е па сад кад је легла, навалите и победите ове вечерас. Ако не победите, следећа ће да вам легне на светог Живка.
Gravediggaz
Odlican komentar!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.