Почетна / ТИФО

Делије прозивале ФСС, али и питале управу Звезде: Колики је дуг клуба? (ФОТО)

Делије су на трибинама биле далеко боље од фудбалера, као што је то углавном и био случај читаве сезоне
ФОТО: Н. Неговановић

Делије су дале све од себе, навијачем, кореографијом, бакљадом... Пробали су навијачи да дигну тим кад није ишло, на крају су туговали заједно са фудбалерима.

Имале су присталице црвено-белих поруку за челнике домаће куће фудбала, на транспаренту је писало: „Неком је Савез мајка, а неком маћеха”.

Али, Делије су имале и поруку уа Управу клуба, на другом транспаренту је писало: „25-30-40 милиона дуга? На коју цифру ставите потпис, једино то признајемо”.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan Bgd
Cim se javljas,znaci da je Zvezda u pravu,drugo,juce je FSS jasnoi glasno rekqao,da je sudjenje bilo mnogo lose,ispod nivoa,kakav treba da bude.Ovim sqam jashvatio,da su ocekivali da budna Srbija reaguje na ocigledne namestaljke jednom klubu i pokusali su nbrze bolje da istrce sa promenama od sledece sezone.Promena ce svakako biti,ti toga ocigledno svestan nisi i ova igranka od ove godine,ce se debelo obiti o glavu partizanu.Raskrinkacemo vas,evo Terza je rekao i da su vam dugovi 25-26 mil.evra ja vam tvrdim da su oko 35.Utakmica sinoc,onoliko pogibljenih startova s ledja igraca partizana,svi kartoni su im dosli posle bar 3 takva,osim Leonardu,zbog primitivluka.Bar 1 cist penal,nad Boacijem,rusenje s ledja za dres pa tek odugovlacenja,lopta iz auta nikako da stigne,golman parkira loptu u 16,tek u nadoknadi,vas Maza je poceo da ih upozorava,kasno,zavrsio je stvar mnogo ranije.elem,sinoj je Zvezda satrla partizan fudbalski,samo paceri ce misliti suprotno,pogledajte samo odnos ZUTIH KARTO
anarhitekta
Da. Zvezda je u pravu. Trebalo je da uzmete i titulu i kup. Sa takvim kvalitetom koji poosedujete, ulazak u ligu Evrope ce biti sala, a sve osim osvajanja iste, bice neuspeh.
zoki
Sramota ste ovog naroda i ove države.
Vosa NS
Iza svega stoje politicari koji su nameracili da udju u klub i oteraju i njega i sve oko njega!On nije ni imao plan za klub vec iskljucivo za sebe,da je hteo drugacije onda bi na ove vrhunske sponzore Gazprom,Telekom,Vladu....doveo sposobne ljude a ne neku boraniju koja se manje pita od bilo kojeg vodje navijaca!A sto se ove utakmice tice i da je ostecena cemu ovolika frka,pa Zvezda je ove sezone na sudiskim greskama slucajnim ili namernim uzela 15bodova!!!!!
SRBA
Dug je 75 miliona. Debelo su placena sva strana pojacanja ovih 2 god a proslo ih je 48 kroz zvezdu. Zato ovolika panika i penjenje glupim lazima u saopstenjima. Obecano mu je od AV velika lova ako zvezda bude pravila evro tim ove 3 god a on uze 1 titulu i sa silnim milionima i pojacanjima prosle god nije kupio nista DA VALJA. To je uzrok svega i ovog posrtanja. Glupo je racunao prosle god da mogu do LS i 15-20 miliona, i ove god je istu racunicu imao a dug je debelo narastao. Prodat je samo Grujic za 5 mil i jos par sitnijih neka je sve zajedno 10 a sam je rekao da je budzet 13 mil godisnje. Znaci 15 mil prihoda i 26 mil rashoda za samo ono sto mi znamo. Debelo je on zaduzio zvezdu ovih godina. Ne verujem da mu je Vucic dao 40 mil za 2 god iz budzeta. Nije toliko glup, narod bi ga spalio na ulici da to uradi i on to zna.
Zizu
Druze to moze biti istina samo ako zvezda ne izvrsava svoje obaveze ove dve godine. Kako ne razumes, da postoji godisnji budzet koji je 13 miliona, sto znaci 26 miliona za dve godine, ako tome dodas da je Terzic vracao i dug od 25 miliona koliko je pola, to znaci da je resio i ovih 26 plus dug 25, to znaci 51 milion. Za dve godine. A zvezda nikog nije prodala, i dobila je od gasproma unapred 10 miliona, i prdoaje igraca, grujic 5 (od kojih postoje i menadzeri i Grujiceve premije) 2 miliona za kataia, 3 miliona za golmana onog mladog, i 3-4 za vukasina jovanovica. Sracunaj pa vidi ili je Terzic lud ili ste ludi vi sto ga drzite.
Ludi konj
Srbo sta to prdis majke ti??? Sta lupetas??? Svi vi znate kolike su zvezdine finansije...svi vi znate koliko je Vucic dao...Ajde bre ne lupaj vise majke ti...Zvezda i Partizai imaju istu sumu duga sada...
kiki
Neće se staviti potpis ni na jednu od ovih cifara jer zvezdin dug je,sa novim kreditima gde je Terzić kao hipoteku stavio svoj i stanove svojih prijatelja(isti kao on) veći od 60 miliona evra.Zato ga je sada uhvatila panika.
kiki
Pa sam je priznao pre petnaestak dana da je uzeo novi kredit i da je stavio pod hipoteku gore navedene stanove.
Deda
Odkud znas to?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.