Почетна / ТИФО

ТРАГЕДИЈА: Преминуо рањени навијач Партизана Демир Јукић

Навијач Партизана који је тешко рањен у сукобу са навијачима Црвене Звезде почетком јуна, Демир Јукић (19) преминуо је данас
ФОТО: Фејсбук

Групу навијача Партизана тада је напала група навијача супарничког клуба, а сведоци су испричали медијима да је више од 20 возила било блокирано на раскрсници Улице Ивана Рибара на Новом Београду, а тада је несрећни Јукић упуцан у стомак и један метак му завршио у кичми.

Том приликом, још једна особа је лакше рањена, а након тога међу грађанима организована је акција давања крви за Јукића којој су се одазвали и навијачи Велса пре и након меча њихове репрезентације са репрезентацијом Србије.

До обрачуна супарничких навијачких група вероватно је дошло због неколико графита црно-белих које су навијачи супарничког клуба префарбали, упркос томе што цео крај „припада” једној групи навијача Партизана. 

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobari Miljakovac
Tuga... Gore te cekaju matorci Belgijanac,Trlaja, čika Voja , cekaju te Alen,Zoran,Ivan,citava armija,koja ce te cuvati bolje nego mi. Ljudino cekaj nas ,svi cemo mi tu , na neke nove utakmice, na nekom boljem mestu,sa nekim boljim ljudima... Srecan put brate Grobarski !
pngro
neka mu je laka zemlja, saucesce porodici ... postoje mnogo nacina da se okonca na ovom svetu , ovo je jedan od glupljih ...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.