Почетна / ТИФО

Погледајте међусобну тучу Делија у Крушевцу

Неће присталице црвено-белих по добром памтити претходни викенд и гостовање у Крушевцу. Изгубљена два бода против Напретка (0:0), низ сумњивих одлука судије Сантрача, а уз то и међусобна туча Делија на трибини стадиона под Багдалом
ФОТО: Јутјуб

 

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Red Star Forever
@branko Da nisi ti mozda neki bauk, cika Branko ??? Evo sav se tresem od straha....ti si ipak na nivou Penzosa, sastani se sa njim i aberirajte do mile volje,ok ? Sta ima bre da se nadjemo u drustvu pa ti i nisi za nikakvo drustvo! Ti si bre za skloniste sa jos par tvojih "drugara". Jel' si se prenajeo spanaca pa hoces da se bijes, cika Branko ???? :)))) Ti si bre infantilan lik i ja cu stvarno pokusati da sa tobom vise ne polemisem jer ti brate pameti nemas uopste!
Smuk
Sve junaci tastature i veliki navijači.
Branko
Zaboravio sam da ti napomenem sto me zabole za to, dal ces ti da polemise i skim ce da polemises. Valjda ne treba da ti crtam.
sls
srbin pa navija za partizan nemoguće ti si jugosloven koi navija za jugoslovensko sporsko društvo partizan i za fk koi igra na stadionu jna
Red Star Forever
@Srdjan Pa u tome i jeste poenta cele price: moze svako da navija za koga hoce, mozemo jedni druge da zezamo ali to ne znaci sada da treba da se pokoljemo ili da se bijemo samo zbog toga sto ja nosim shal Zvezde a ti Partizana.I ja imam prijatelje grobare, cak mi je i kum vatreni grobar, jel' treba da se poubijamo zbog toga ??? Ja sam hteo isto da porucim i Branku, on covek se pali ono bas do daske, vredja sve i svuda i onda ako mu odgovoris manje vise u istom stilu krece sa kanonadom detinjarija i gluposti ne bi li uspeo da te ponizi. Upravo zbog toga sam i napisao da je sve ovo zezanje i da ne bi trebali jedni druge da vredjamo i pljujemo...i onda na sve ovo, pojavi se Nikola koji kaze da sam ja kukavica...ha,ha,ha.... Pozdrav!
Red Star Forever
@Nikola Covek nije u stanju ni da mrzi bilo koga....on je isto ko i Penzos - cirkusander i meni se maksimalno dopada da zezam takve likove. Sada ozbiljno, da nema ove dvojice - od koga bi se mi zezali ???:))) Aaaaa ??? To sto kazes da sam kukavica dokazuje da ti nisi uopste razumeo moj komentar a morao si da prokomentarises da bi pokazao koliki si ti zvezdas ili sta ???? Pa ti ispada da si bre neki vitez ??? Sada bih ja mogao da kazem da si ti balvan jer nisi razumeo moj komentar, a komentarises bez veze onda da ti opet pogrdno odgovoris meni itd,itd. Jel' hoces da nastavimo ???
Branko
Sto se zezanja i zajebancija tice, veruj mi na rec mali red starce, daleko si ti od sposobnosti da zezas ili zajebavas bilo koga. Jedino zalim sto ne postoji mogucnost da se nadjemo u nekom drustvu, pa da onda vidis kako ces se zajebavati sa mnom ili kako ces me zezati. A, sta si ti ustvari, dobro te je opisao ovaj "tvoj" Nikola.
moralni insekti
to su ove "postenjacine" sto pisu o "zabranjenima, dozvoljenima, odvaljenima..." je li?! pa kod nas se bar odvoje ljudi da ne bi doslo do pucanja na sred tribine kao kod vas, da ne bi jedni drugima vadili oci i gurali baklje u usta... zvuci poznato ili jos uvek imate potrebu da "moralisete"?!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.