Почетна / ТИФО

Да ли је долазак Фенербахчеа довољан мотив за Делије да испуне Пионир у Евролиги?

Улазнице за меч против Фенербахчеа могу се још купити, по цени од хиљаду динара за трибине, до 15.000 колико је потребно издвојити за почасна места поред терена
ФОТО: Евролига

Тренер Алимпијевић упутио је својеврсну поруку навијачима пред долазак шампиона Европе Фенербахчеа у Београд:

Позивам навијаче да нам, као и против Морнара прошле недеље, пруже подршку у великој утакмици са најтежим могућим противником.

Црвену звезду је против Морнара у првом мечу полуфинала плеј-офа (бесплатан улаз), бодрило чак 7.237 гледалаца.

Претходно, меч против Валенсије је гледало 4.472 људи, против Уникахе 4.873, док је долазак Арманија привукао 4.895 гледалаца.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

milance
Prvo arena prazna sad i pionir vracate se polako tamo gde vam je i mesto u Zeleznik.
tito
Na pravom su putu - putu povratka u halu u kojoj su osnovani gde će igrati pred 300 - 500 gledalaca i čuvenim vođom Zvezdinih navijača ZEKOM !!!
fudbal na kosarci
Ja pretpostavljam da jeste. Jer, kada treba vredjati...Sad, kosevi su malo daleko da bi se drmali, ne znam da li su spremili dovoljno urina, gde su pp aparati?...Ali, sada ili nikada!
malo je !!!
15000 za kartu.Čoviću,malo je to,treba minimim 25000 pa će ti onda,pretpostavljam,biti dosta.
Kukavče
Ti nisi platio ni kad je bila 500, zato ćuti i ne trabunjaj!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.