Почетна /

Мађарски медији: Србија играла неодољив ватерполо

Мађарски медији с разочарањем признају да је репрезентација Србије заслужено освојила Европско првенство у Будимпешти и оцењују да је приказала „неодољив ватерполо” у финалу против домаће екипе
ФОТО: АП

Ватерполисти Србије су у финалу Европског првенства у Будимпешти победили Мађарску са 12:7 и одбранили титулу, а сајт Индекс навео је да је екипа Дејана Савића играла „неодољив ватерполо”.

Мађарска је у првој фази такмичења победила Србију са 8:6, а како наводи Индекс, „домаћи тим нажалост није имао снаге да победи великог ривала два пута за десет дана”.

Сајт Ориги навео је да је домаћа селекција доживела велики неуспех и разочарање, уз питање „да ли је освојена сребрна медаља или изгубљена златна”.

На сајту је објављена изјава ватерполисте Миклоша Гора Нађа, који је рекао да је освајање сребрне медаље „најгори осећај”, али и да ће Мађарска на наредном Европском првенству 2016. године у Београду „узвратити Србима”.

На сајту Гондола пише да су српски ватерполисти играли „беспрекорно”, а да је Мађарска селекција остварила „најслабији учинак када је било најпотребније”.

Сајт Хир24 навео је да је Србија приказала потпуно другачију игру од оне из утакмице с домаћином у групној фази и изјаву селектора Мађарске Тибора Бенедека који је оценио да је Србија тренутно најбоља селекција.

Ми смо напредовали, али Србија је најбоља и четири-пет тимова покушавају да ухвате корак с њима – рекао је Бенедек.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Van
Nas uspeh nije konkretno kad nas medijski ispracen. Kad reprezentacija Srbije dominira u vatrepolu niko nista,a kad Novak Djokovic pobedi Kolsrajbera sa 7:5 6:3 onda je to BRAVOO NOLE SRBENDO,SVAKA TI CAST. Ok svaka cast Noletu sto reprezentuje nasu zemlju,al veci doprinos imaju ovi momci i svake godine su u vrhu svetskog vatrepola i stvarno je tesko postizati takve uspehe godinama za redom i odbranjivati trofeje.
nole
sram da te bude, cak i Nole predstavlja Srbiju kao individua.I on kao i svaki vaterpolosta zasluzuju veliko postovanje za ono sto rade prvenstveno za sebe pa i za sve koji zive u Srbiji.Trebalo bi samo procitati svaki komentar hrvatskih novinara za svakog nihovog sportistu koji i kada postigne veliki neuspeh, bodri se i podrzava a ne omalovazava se niciji uspeh.
Srdj
Matori, skapiraj jednu stvar - meraci koje imaju svi mediji pokazuju da narod NE CITA o vaterpolu sve do cetvrtfinala nekog turnira, al zato vergla kad Djokovicev ker dobije prehladu. Oni pisu ono sto pastva iska.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.