Почетна / Ватерполо / Еврокупови

ЛЕН послао лоше вести Звезди, без појачања у Европи

Поред Звезде ни Шабац сигурно неће моћи да рачуна на Гардашевића
ФОТО: С. Сандић

Лоше вести су стигле у Црвену звезду. ЛЕН је обавестио београдски састав да нема Европе ове године за појачања Рађена и Јапанца Шимицуа.

Разлог је што нису лиценцирани од почетка сезоне. О разочарењу пред дуел у суботу са Туркваном, у осмини финала Евро купа не треба да се прича.

Важила је теорија да у Европи, после прелазног рока, не могу да играју само они играчи који су дошли из клуба који се већ такмичио током сезоне у међународном клупском такмичењу.

Чак и то би могло да се констатује као одлука која нема везе са реалношћу посебно када су у питању спортови као ватерполо.

Али, да то још пооштри и да списак који је пријављен у септембру не може да се мења, да прелазни рок служи само за домаће потребе, не заслужује озбиљан коментар.

Поред Звезде ни Шабац сигурно неће моћи да рачуна на Гардашевића.

- Разочарани смо, нисмо то очекивали – каже капитен Милош Вукићевић.

Ипак, потрудићемо се да у петак отпутујемо у добром расположењу на меч са Туркоаном.

Звездин први цента је играо у Француској, познаје прилике.

Имају амбициозног тренера, све се врти око Ранђића који је мозак екипе. Амбициозни су, искусни, али идемо на победу.

Звезда се тестирала. Вукићевић се насмејао:

Сви смо позитивни али духом. Видећемо хоће ли Шулц моћи да игра, мало га мучи раме. Ко год био у базену даће све од себе.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Žere
A, Radulović? :-) :) Hoćemo 1/4 finale Evrokupa. I tačka.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.