Почетна / Ватерполо / Еврокупови

Вујасиновић: Бодови против Галатасараја велики успех за млади тим

Тренер ватерполиста Партизана Владимир Вујасиновић рекао је да је његова екипа у утакмици против Галатсараја остварила важну победу (9:8) за клуб и да су три бода у Лиги шампиона велики успех за млади тим
ФОТО: В. Марковић

- То су три веома значајна бода и за екипу и за клуб, јер иако имамо врло младу екипу, Лигу шампиона не схватамо као нешто што треба да одиграмо реда ради, већ желимо да остваримо што више победа. Нисам најзадовољнији партијом коју смо пружили, једино смо у трећој четвртини играли онако како је требало да одиграмо цео меч. Ипак, испоставило се да је то било и пресудно - рекао је Вујасиновић после утакмице.

Ватерполисти Партизана победили су Галатасарај 9:8 у трећем колу Групе Б у Лиги шампиона и остварили прву победу ове сезоне у том такмичењу.

- Прва три бода у Лиги шампиона су успех. У следећем колу 16. децембра у госте нам долази мађарски ОШЦ, који је озбиљнији тим од Галатасараја, али надамо се тријумфу и у том мечу.

Турски тим са клупе предводи бивши тренер и легенда Партизана Игор Милановић, кога је публика на Бањици поздравила великим аплаузом.

Галатасарај је у прва три кола претрпео сва три пораза.

- Ове године Галатасарај нема амбиције на европској сцени. Управа је отпустила неколико искуснијих играча, са циљем да се прави млади тим, који би за две, три године био кадар за више домете. То ми не пада нимало лако, јер нисам навикао на поразе”, рекао је Милановић.

Он је навео да није незадовољан игром свог тима.

- Нисмо гајили илузије, али у прве две, па и у четвртој четвртини контролисали смо агресивну игру Београђана, а играчи Галатасараја немају ни упола тренинга недељно колико Партизанови. У трећој четвртини смо пали, Партизан је захваљујући контранападу стекао предност. Почело је код нас да цури. Увек ми је драго кад дођем овде. Део Партизана увек остаје код мене.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Laufer
Bravo crno beli,bravo Vujase mora da se zna ko je institucija,i jedan od tri najveća vaterpolo kluba na svetu!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.