Почетна / Ватерполо / Еврокупови

Југ стиже на Бањицу; Ћирић: Показали да можемо са најјачима

Ватерполисти Партизана сутра у Београду играју европски класик против дубровачког Југа у 13. колу А групе Лиге шампиона
ФОТО: В. Марковић

Тренер црно-белих Стефан Ћирић, пред дуел на Бањици између освајача укупно 11 титула првака Европе, каже да је његов млади тим показао да може да се носи са знатно искуснијим и квалитетнијим противницима.

- Можемо да се носимо са најјачим европским екипама, тако је било и у последњем мечу против Југа у Регионалној лиги, када смо изгубили 10:8, с тим што смо последњи гол примили у самој завршници. Тада је Југ играо без тројице важних играча, а сада у Београд долази са много више мотива. Њима је победа неопходна да би задржали шансе да се пласирају на Фајнал-ејт - рекао је Ћирић за клупски сајт.

Партизан се неће унапред предати великом фавориту, наглашава тренер првака Србије.

- Поново ћемо покушати да парирамо великом фавориту, а нама је утакмица битна не само због доказивања и учења, већ и да још једном проверимо форму пред изузетно важан меч са Шапцем у среду. Биће то један од кључних дуела у борби за титулу - закључује Ћирић.

Ватерполисти Партизана још су без иједног бода ове сезоне у Лиги шампиона на зачељу А групе, док је Југ трећи са 22.

Утакмица два тима игра се сутра од 18.30 на базену на Бањици.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grom
Kako je zvezda prosla u prvenstvu i kupu sa Partizanom zna li ko
Maki
Nisu samo zenska kosarka i odbojka u pitanju (mada smo vas tu odrali) daleko ste ove godine iza nas sto se tice derbija veruj mi npr. niste pobedili u nijednom od 3 derbija u fudbalu,u 2 derbija u muskoj kosarci,u 1 u rukometu,u 7 u Ragbiju 13,u 2 u ragbiju 7,u 1 u dzudou,u 1 u kuglanju eto to je 17 derbija sve u muskim sportovima i sve seniorska konkurencija...A imate dosta poraza i u juniorskoj konkurenciji takodje ove godine u fudbalu omladinci,kadeti,pa u kosarci,odbojci itd...Daleko ste iza veruj mi u derbijima a i trofejima...Zvezda je ove sezone vec osvojila 20ak seniorskih i juniorskih ekipnih trofeja i igrala jos 15ak finala u obadve konkurencije dok ste vi daleko iza nas...
grom
a ti se odmah uhvatio ostalih sportova,ako računaš žensku košarku i odbojku onda si u pravu
Прикажи још одговора
Crni
0 pobeda,0 neresenih,0 bodova,12 poraza,163 primljena gola,gol razlika preko -85 rekao bi covek po njegovoj izjavi da su sve tesno izgubili ili osvojili koji bod...Jos kaze igrali sa njima u Regionalnoj ligi i izgubili 10:8 a Jug igrao bez trojice igraca tada,a sada dolaze kompletni i treba im pobeda pa ako budu hteli sto rece pavle dobice vas 10ak razlike ili opusteno sa nekih 3-5 golova ali sa pola gasa...
Pavle
Jak klasik kad ce Jug da ih rasturi,dobice ih sa 10 razlike ako bude hteo

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.