Почетна / Ватерполо / Еврокупови

Судије помогле Мађарима да победе Звезду у Лиги шампиона

На крају је била и материјална грешка, јер је искључени играч Егера ушао у игру у последњим секундама, иако му је то било треће искључење
ФОТО: И. Веселинов

Црвена звезда – Егер 12:13 (1:3, 2:4, 5:3, 4:3)

Београд - Базен: Милан Гале Мушкатировић. Гледалаца: 450. Судије: Петренели (Италија), Мустата (Румунија). Играч више: Црвена звезда 12 (6), Егер 8 (5). Петерци: Егер 1 (1).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ, Танкосић 1, Максимовић 3, Бурсаћ 1, Перковић, Васић 4, Битатзе 1, Мартиновић, Илић, Поповић, Шулц 2, Радовић, Тодоровски. Тренер Филиповић.

ЕГЕР: Валич, Лукас, Рашовић 3, Аврамовић, Бошњански 2, Санта, Декер 2, Муришић 1, Гаијрфаш 3, Влахопулос 2, Курти, Биро, Чизар. Тренер Дабровски.

 

Звезда је пропустила велику шансу да добру игру награди бар једним бодом. У томе није успела и због помоћи коју су Мађари у финишу имали од стране судија.

На крају је била и материјална грешка, јер је искључени играч Егера ушао у игру у последњим секундама, иако му је то било треће искључење.

Звезда је током две четвртине јурила резултат, тражила решење за чврсту одбрану ривала. Деведесет секунди пре краја Егер је водио 10:7 и тада је Звезда почела да игра како треба.

Серијом од 4:0 коју је водио одлични Васић, црвено-бели су повели 11:10, 6,40 пре краја утакмице. Потом су Мађари добили два пута играча више, оба реализовали за вођство 12:11.

Изједначио је Бурсаћ да би 28 секунди до звука сирене Мађари поново добили бројчану предност у базену коју је реализовао Декер. У последњем нападу Црвена звезда је имала играча више, Васићев ударац је завршио поред гола и тада је учињена материјална грешка коју слабе судије нису санкционисале.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

trnina
U svim sportovima njih sudije odštete. Kad lopta uđe 70cm. u gol pa sudije ne priznaju gol i tad budu oštećeni.
Željko Pavlović
Slab tim Zvezde.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.