Почетна / Ватерполо / Еврокупови

Ватерполисти Звезде и Шапца без Лиге шампиона

Из Звездине групе пласман у наредну рунду су обезбедили Јадран и Вуљагмени, док су из групе у којој је Шапац био смештен, пласман у следећи круг такмичења изборили Тераса и Стразбур
ФОТО: В. Марковић

Ватерполисти Црвене звезде и Шапца остали су без пласмана у Лигу шампиона, али и без наставка такмичења у Европи, пошто су изгубили у мечевима квалификација.

Црвено-бели су поражени на Дорћолу од Пајс д’Аиксом (8:13), сплитског Јадрана (14:9), а у последњем колу изгубили су и од Вуљегменија (8:3).

Шампион Србије, екипа Шапца у Шпанији је такође доживео три пораза и то од Стразбура (12:9), Терасе (12:5) и Стеауе (17:13).

Из Звездине групе пласман у наредну рунду су обезбедили Јадран и Вуљагмени, док су из групе у којој је Шапац био смештен, пласман у следећи круг такмичења изборили Тераса и Стразбур.

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zubac
To je rezultat minulog rada i srozavanja VK Partizan na najnize grane u istoriji. Sada slijedi i srozavanje reprezentativnih selekcija. Htjeli ste da neki drugi klub bude nosioc vaterpola u Srbiji , sada gledajte sa nostalgijom na prosle dane.
Srecko
Sabac usao u istoriju posle osvajanja duple krune sada je i prvi Srpski sampion koji je izgubio od sampiona Rumunije. Da nije tuzno bilo bi S MESNO. P.S. toliko o tome...SAPCU SVAKA CAST
trnina
DŽaba otimanje igrača od Partizana i njihovog trenera, te ulaganja države u rupu bez dna, ne može pa nemože.
@Roki
Ma nemoj genije, a sto ne spomenu odbojku i musku i zensku i tu je Zvezda bila dominantna i znamo koliko toga su nase reprezentacije osvojile u odbojci,pa zenska kosarka...Da ne pricamo o atletici,borilackim sportovima,streljastvu gde je takodje Zvezda dominirala...Smesan si...
Roki
Tamo gde je Partizan bio dominantan.A to je : košarka,i vaterpolo. Srbija i Jugoslavija je decenijama uzimala medalje za svoju zemlju. A tamo gde je Zvezda bila najbolja. U pitanju je fudbal. Srbija i Jugoslavija je večito doživljavala razočarenja. Uspeh je bio ako se kvalifikujemo za EP, ili SP. Mislim da je razlika u dominaciji,očigledna.
Прикажи још одговора
Srbijanac
Nema veze igra se i sledece sezone tako da ocekujem da Zvezda napravi opet mocan tim a to moze uz jaki sponzori i mozda fudbalskog kluba koji je trebao njima da pomogne sa 300.000e umesto sto je pomogao kosarkaski koji je mogao da sam iznese sezonu do kraja...
PENZIONER
ljudi u i oko zvezde ... koje ZLO nanese srpskom spotu: vaterpolu, kosarci a fudbal su doveli do svakog apsurda od BRUKE i SRAMOTE u poslednjih 7 godina.
@kole
Seniori VK Crvena Zvezda su osvojili Ligu Sampiona i LEN Superkup...Igrali su jos i cetvrtfinale Kupa Evrope i osvojili su i Regionalnu A2 Ligu i jos 2 Medjunarodna Turnira osvojili i igrali jos jedno finale...Seniorke ZVK Crvena Zvezda su bile jedanput Vicesampionke Regionalne Lige i igrale jos jedno Regionalno polufinale,takodje osvojile su i 1 Medjunarodni Turnir i sada se bore za jos jednu zavrsnicu Regionalne Lige...Slabo pratite a jaki ste na recima ha,ha...
kole
koja dva evropska trofeja u vaterpolu?
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.