Почетна / Ватерполо / Регионална лига

НА БАЊИЦИ ПОТВРДИЛИ: Мазут стигао у последњи час

Дилеме више нема, пливалиште на Бањици спремно ће дочекати викенд. Упркос невољама, прво са пуцањем водоводне цеви, а онда и са сада већ „хроничним” проблемом хладне воде у базену, биће обезбеђени сви услови да ватерполисти запливају за лоптом.
ФОТО: В. Марковић

И док је тренер Владимир Вујасиновић био принуђен да се са ученицима привремено пресели на базен на Кошутњаку, управа клуба је учинила све напоре како би ствари довела у ред.

Током протекле ноћи стигао је мазут. Испуњени су услови да се свих шест планираних утакмица од петка до недеље одиграју на Бањици – отклонио је све дилеме Мирко Брадајић, директор Партизана.

У петак на Бањици играју Партизан – Југ и Црвена звезда – Јадран (ХН).

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sasha
udarna vest za jednu jadnu i opljackanu zemlju
Realni
A ko je opljackao tu zemlju? Zna se naravno,vestacki projekti su nas doveli do kraja ;)

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.