Почетна / Ватерполо / Регионална лига

Ватерполо сјај црно-беле Бањице

Сјајно вече на Бањици, управо онакво какво је ватерполо клуб Партизан, сходно традицији и резултатима заслужио, идеја фондације „Гробари за нас” је у потпуности успела
ФОТО: В. Марковић

Скоро потпуно испуњене трибине испратиле су једночасовну ватерполо ревију, у којој је било свега, а најмање озбиљне игре.

Тако су у оба састава била по тројица голмана, који су се мењали, како на голу, тако и у пољу, а готово сви су постигли и по гол. Више се желело да се мрежа затресе после ударца главом, или ногом, него као што је то у ватерполу уобичајено, руком. Било је и скакања са рамена, гурања и бројних атрактивних потеза.

Играле су се три четвртине, а у последњој су се у базену нашли сви играчи, њих 26, са три-четири лопте, што је изазвало ерупцију на трибинама. Догађај су увеличали Марко Булат са навијачком песмом, а затим и бубњари Драгољуба Ђуричића.

У самом финишу трибине су тражиле да у базен уђе и тренер једне од екипа, Владимир Вујасиновић, који је то морао и да учини. Штавише, његов ударац је завршио у голу.

Искуснији противник на другој страни, Игор Милановић, на време је „нестао” и наклоном се захваљивао публици на скандирању. Приликом представљања сви играчи су добили трофеје, поклон фондације, а посебно су аплаузом поздрављени легендарни ватерполисти црно-белих Ђорђе Перишић и Борис Чуквас.

У екипи коју је предводио Игор Милановић

У саставу су били: Г. Пјетловић, Б. Митровић, Гоцић, Мандић, Танасковић, Суботић, Стојановић, Гогов, Драшовић, Јакшић, Д. Пијетловић, Вицо и Живојиновић.

У тиму Владимира Вујасиновића су били: Ристичевић, Бракочевић, Филиповић, Асановић, Радојевић, Митровић, Јанковић, Лазић, Вучинић, Микић, Манојловић, Чупић, Шефик и Крушка.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Partizan zauvjek
Bravo dobri i pošteni ljudi!BRAVO PARTIZAN!
B.Z.
Odlicno sam se proveo. Nikad lepsa atmosvera na utakmici.
ziki
jeliniću vidiš li sad KO JE INSTITUCIJA!!!!!!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.