Почетна / Ватерполо / Регионална лига

МАЕСТРАЛНИ РИСТИЧЕВИЋ: Борбени Партизан непоражен у Игалу

Голман црно-белих је у последњих 14 секунди чак три пута сјајно реаговао и спречио да Јадран направи преокрет. Укупно, нанизао је 15 одбрана.
ФОТО: В. Марковић

Јадран Ц. – Партизан 7:7 (2:1, 2:1, 1:3, 2:2)

Базен Институт у Игалу. Судије: Ђурашковић (Црна Гора), Путнниковић (Србија). Играч више: Јадран Царине 9 (0), Партизан 4 (3).

ЈАДРАН ЦАРИНЕ: Кандић (6 одбрана), Укропина 3, Попадић 1, Кријешторац 1, Д. Баничевић, Меркулов, Б. Баничевић, Гардашевић, Радовић, Спајић, Драшковић 2, Петковић, Тешановић, Мијушковић. Тренер: Гојковић.

ПАРТИЗАН: Ристичевић (15 одбрана), Касум, Ф. Јанковић, Лукић 1, Лазић, Томић 1, М. Јанковић 1, Бараћ, Вићковић, Радановић 2, Радоњић, Аксентијевић 1, Белопавловић, Вучинић 1. Тренер: Ћирић.  

 

Партизан је одиграо једну од најбољих утакмица у досадашњем делу сезоне. На базену квалитетног Јадрана у Игалу то је било довољно за реми и велики бод с обзиром на однос пре свега у искуству два тима.

Највеће заслуге за бод припадају капитену Димитрију Ристичевићу. Голман црно-белих је у последњих 14 секунди чак три пута сјајно реаговао и спречио да Јадран направи преокрет. Укупно, нанизао је 15 одбрана.

Мало је недостајало да се Партизан у Београд врати са целим пленом јер је головима Николе Лукића и Срђана Аксентијевића на половини последње деонице водио 7:5.

Партизан је имао два гола вишка на два минута пре краја а онда је Драган Драшковић погађао у два контранапада, донео изједначење свом тиму. Српски шампион није искористио последњи напад, а онда су домаћи имали чак три прилике за победу али је маестрални Ристичевић спасио бод.

До предности су Београђани дошли захваљујући сјајном игром у одбрани и феноменалним Ристичевићем. Учинак с играчем мање у базену – девет ситуација и ни један примљен гол.

Коначно су прорадили и Партизанови млади шутери којима се лепим голом за 7:5 придружио искусни Аксентијевић. Јадран је имао проблема у одбрани, сваки други ударац ка голу Кандића завршио је у мрежи.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- Bravo za VK Partizan ! Vas ni svemoćni Dejan ne može da uništi, jer vi ste NEUNIŠTIVI !
Valjda
Partizan ima 10 bodova.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.