Почетна / Ватерполо / Регионална лига

СУДИЈА У БАЗЕНУ: Прекинут дуел Војводине и Црвене звезде!

Инцидент у финишу српског дербија А2 групе регионалне лиге,
ФОТО: И. Веселинов

Војводина – Црвена звезда 7:7, прекид (1:1, 2:3, 2:2, 2:1)

Базен Слана бара. Судије: Влашић и Матијевић (обојица Хрватска). Играч више: Војводина 7 (2), Црвена звезда 9 (2). Петерци: Црвена звезда 1 (1).

ВОЈВОДИНА: Филиповић (13 одбрана), Чабрило 1, Васин, Тинтор, Митровић 1, Прекогачић, Ћук 2, Ћатовић, Рогач 2, Шулц 1, Васић, Марчета, Ристић, Тубић. Тренер: Билић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Добожанов (10 одбрана), Танкосић 3, Радовић 1, Бурсаћ, Шуберић, Илић, Његован, Тохољ, Михаиловић, Танасковић 1, Стојановић 2, Асановић, Тодоровски, Љубеновић. Тренер: Савић.

 

Невероватна сцена на базену Слана бара у Новом Саду. Само две секунде пре краја, непознато лице из публике је пролазећи поред хрватског судије Марка Матијевића истог гурнула у воду и удаљила се са базена.

Уз помоћ директора Војводине Коље Лазора Матијевић је изашао из базена и означио прекид.

Звезда је била на прагу првог пораза у сезони, а Војводина на 12 секунди до великог тријумфа и повратка у трку за прво место. Међутим, Дејан Савић је прво тражио тајм аут, а онда је Ђорђе Танасковић изборио играча више. Акцију је успешно завршио Вељко Танкосић и, чинило се тада, поставио коначан резултат. Међутим, уследио је немили инцидент и бацио сенку на узбудљив меч две најбоље српске екипе у овом рангу такмичења.

Случај ће, дефинитивно, пред дисциплинску комисију Регионалне Триглав лиге. Војводина тешко да може да избегне казну, а питање је и којим ће резултатом да буде регистрована. Једна опција је службени резултатом 5:0 у корист Црвене звезде, а како се чуло синоћ, постоји могућност да на снази остане 7:7 из базена јер је на семафору остало само две секунде до краја.

Младост – Партизан 14:8 (3:2, 2:1, 4:3, 5:2)

Базен СЦ Младост. Судије: Периш (Хрватска), Станојевић (Србија). Играч више: Младост 11 (8), Партизан 7 (14). Петерци. Младост 2 (1).

МЛАДОСТ: Марцелић, Раду 3, Зовић 2, Бајић, Биљака, Букић 2, Марковић 1, Лазић 3, Валечић, Пашквалин, Траш, Башић 2, Јукић, Милош 1. Тренер: Бајић.

ПАРТИЗАН: Ристичевић, Касум 1, Ф. Јанковић 2, Бараћ, Лазић 2, Томић, М. Јанковић, Андрејевић, Манојловић, Радановић 12 Радоњић, Аксентијевић 1, Булајић, Вучинић. Тренер: Ћирић.

 

Дуго је Партизан био равноправан на гостовању у Загребу али није издржао. На крају убедљив тријумф домаћих – 14:8. Коначан резултат је висок у односу на слику из базена.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mmm
Grobari imaju sada rezultate samo u vaterpolu. Nije daleko dan kada ce se videti kako ovaj sport funkcionise u nasoj siromasnoj Srbiji. Zbog velikih troskova, koje pokriva drzava, i slabog interesovanja, ovaj sport tesko ce ostati na Olimpijadi.
Maki
Od 19 vecitih derbija u svim sportovima ove sezone do sada Partizan je pobedio u samo 3,pokrijte se usima haha...
Car
Ali su tvoju Zvezdu preslisali u kupu rezultatom 11:5
Прикажи још одговора
misa tumbas
nema nista od vaseg vaterpola dok neki Covic to ne kupi. Ima li bazen u Zelezniku ili neka bara gde moze da se brcka??
Bato
Osvojila je sve kako god i to u jednoj sezoni osvojila Ligu Sampiona,Evropski Super Kup,titulu prvaka drzave,domaci kup,medjunarodni turnir u Sarajevu i revijalni turnir u Banja Luci, 6 pehara u jednoj godini,presli igricu hahaha...A gde ste vi sada u kosarci,odbojci,rukometu? Smesni ste...
@ Bata
Hteo si reci kupila.......a sada?
Прикажи још одговора
Jimmy
Cim im rezultat ne ide na ruku zvezdasi guraju sudiju u vodu. U svakom sportu cine sve samo da izbegnu poraze.
Gogi
A glupog komentara za medalju hahaha...Vidi se ko dozivljava poraze u zadnje vreme u svim sportovima haha...Sudija je gurnut posle Zvezdinog izjednacujuceg gola,znaci Zvezda nije mogla da bude porazena jer je izjednacila i bilo je 7:7 a ostalo 2 sekunde do kraja a ti kazes rezultat im ne ide na ruku,a na tabeli Zvezda prva sa 27 a Vojvodina druga sa 21 bod i kao Zvezdi ne ide rezulktat na ruku haha a glupog li komentara,strasno ko sve komentarise haha...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.