Почетна / Ватерполо / Регионална лига

ЕПИЛОГ СКАНДАЛА: Војводина кажњена са 2.500 евра, Звезди победа 5:0

Дисциплинска комисије регионалне ватерполо Триглав лиге казнила је Војводину са 2.500 евра, а меч против Црвене звезде регистровала службеним резултатом 5:0 за Београђане због инцидента када је гледалац гурнуо судију у базен
ФОТО: Архива Журнала

- После пријема извештаја делегата Ненада Шукића и службених лица установљено је да домаћин, новосадска Војводина није предузела све неопходне мере осигурања сусрета, па је меч регистрован службеним резултатом 5:0 за Црвену звезду, а новосадски клуб је кажњен и новчано са 2.500 евра - наводи се у саопштењу.

Утакмица ватерполиста Војводине и Црвене звезде у Новом Саду прекинута је две секунде пре краја када је, при резултату 7:7, навијач домаћих гурнуо судију у базен.

Меч је имао велики значај због пласмана у Прву Јадранску лигу.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

GrobarKosmet
Dokazano da je navijac Vojvodine ? sramota
Coa
Naravno. Skroz očekivano. Da je kojim slučajem situacija bila obrnuta nikom ništa ne bi bilo. Možda bi i onda našli neki način da kazne Vojvodinu.
lazar matić
5:0 zbog preostale dve sekunde ? Pa vi ste odvratni. Ovo se moralo registrovati postignutim rezultatom, a Vojvodinu kazniti novčano ili oduzimanjem bodova ili oboje. Ali, u pitanju je Zvezda i njv Savić...
ГГБ
немој се дечко ложити...
Maki
Kme,kme,placi mala placi...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.