Почетна / Ватерполо / Регионална лига

Аутогол српског ватерпола: Партизан и Звезда играју у исто време у Београду!?

Дупли програм Јадранске лиге у суботу увече у Београду. Партзизан и Црвена звезда играју мечеве с почетком у размаку од 15 минута!?
ФОТО: Н. Неговановић

Љубитељи ватерпола мораће да бирају, да ли отићи на један од „судбоносних” мечева црно-белих у А1 групи или на српски дерби А2 групе.

Црно-бели на Бањици у суботу од 19,30 часова дочекују Приморје. У Ријеци је јесенас наш шампион славио 10:4.

Ако поновимо игру из тог меча, не би требало да буде проблема. Противник има искуснији тим, али идемо на победу. Није ово ни по буџету, а ни по саставу Приморје од пре неколико сезона кад су били у европском врху – каже Александар Радановић, првотимац црно-белих.

Нама је свака утакмица важна јер се не предајемо у трци за фајнал фор. Докле год има теорије, живеће и нада. Морамо да победимо Приморје па Будву код куће а а онда следе три тешке  утакмице у Сплиту после којих ће све да буде одлучено.

Само 15 минута раније, у 19,15 часова, на базену СЦ „Милан Гале Мушкатировић” Звезда у дербију А2 лиге игра против Наиса.

Црвено-бели имају максималан учинак. Иако су их две секунде делиле од ремија у Новом Саду прошло коло, неодговоран потез навијача Војводине је Звезди донео службених 5:0.

Нишлије су у налету, за петама су Шапцу и Војводини. Свим силама се боре да поправе пласман. Низ добрих игара желе да наставе.

Чека нас тешка утакмица, против једне озбиљне екипе, која игра чврсто и јако, и у одбрани и у нападу. Морамо да будемо спремни да одговоримо на ту њихову игру, да би могли целу утакмицу да држимо у једној неизвесности. За то смо се спремали целе недеље. Идемо да покажемо да све ово што смо урадили до сада није плод случајности, већ једног великог и напорног рада – каже Ненад Василовски, тренер Нишлија.

Занимљиво ће да буде и у Шапцу. Домаћи такође вребају друго место. Од 20 часова на Градском базену гостује Ваљево Горење. Од 20,15 Војводина гостује Катару.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bcs šabac
Nema veze kada igraju, niko ih ne gleda.
Zeka
Kakve to veze ima. Partizan igra u prvoj a zvezda u drugoj ligi. Ko voli da gleda drugu ligu neka ide tamo.
Dr
Bas tako,institucija igra prvu ligu,a mnogo puta gasena komsinica kojoj ne znam vise ni kako se zove igra drugu ligu a u polufinalu kupa se videlo da smo bolji za klasu i ako igramo sa decom za razliku od njih koji imaju nekoliko za nase uslove skupo placenih igraca

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.