Почетна / Ватерполо / Регионална лига

Бивши голман Звезде Краљ није желео да се враћа у Сплит

Резултат утакмице минулог кола Регионалне лиге Јадран – Приморац 20:16 у први мах је био изненађење, прави рукометни резултат у базену
ФОТО: М. Рашић

Пораз састава из Котора се очекивао али и не и толико голова у мрежи и једног и другог тима. Тренер Петар Вицо објашњава:

Наш млади састав је изненадио постизањем 16 голова али смо много примили. Наиме, наш млади голман Исљамовић у почетку није био сигуран, трема је чинила своје. Касније се поправио, био много бољи. Није било нашег првог голмана Алесандра Краља који још памти немиле сцене у Сплиту које је доживео као голман Црвене звезде. До даљег нема намеру да игра у граду под Марјаном.

У клубу имају разумевања стрес голмана Краља који не може да заборави шта је све преживео минулог пролећа у Сплиту.

За наредни сусрет са Будвом у табору которског прволигаша се спремају уобичајено, свесни да са младим саставом не може много се планира.

Спремни су да играју на победу баш као и против Морнара који је недавно поражен на гостовању у Будви где Которани играју као домаћини док се зимски базен у Котору још санира.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.