Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Кандидати за ватерполо репрезентацију од сутра на припремама

Oд 25. јануара требало би да се придруже ватерполости Нојски ла Сека - Стефан Живојиновић и Виктор Рашовић
ФОТО: waterpoloserbia.org

Кандидати за Ватерполо репрезентацију Србије од сутра па до 23. јануара тренираће у Београду, саопштио је данас Ватерполо савез Србије (ВС С).

На списку селектора Дејана Савића нашао се 21 играч: Димитрије Ристичевић, (Нови Београд), Лазар Добожанов (Раднички), Владимир Мишовић (Црвена звезда), Милош Ћук (Нови Београд), Стефан Митровић (Партизан), Гојко Пјетловић (Орадеа), Небојша Тохољ (Раднички), Петар Велкић (Шабац), Петар Митровић (Нови Београд), Гаврил Суботић (Црвена звезда), Марко Радовић (Црвена звезда), Марко Радуловић (Црвена звезда), Драшко Гогов (Нови Београд), Петар Томић (Нови Београд), Немања Станојевић (Раднички), Страхиња Рашовић (Раднички), Ћорђе Вучинић (Шабац), Никола Лукић (Раднички), Огњен Стојановић (Шабац), Лука Пљеванчић (Раднички) и Петар Јакшић (Партизан).

Како се наводи, од 25. јануара требало би да се придруже ватерполости Нојски ла Сека - Стефан Живојиновић и Виктор Рашовић.

Репрезентација Србије од 27. до 29. јануара учествоватће на турниру у Подгорици, где ће играти још САД, Немачка и Црна Гора.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ćoravi
Hoćemo Velkića, Vučinića i Stojanovića u Zvezdi.
Krezavi
Daaa.
ACM
Hoćeš i muzičku želju?
Objektivni
Zašto idemo na taj turnir, da se Crnogorci iživljavaju na nama?Ne treba ovako krčmiti ugled koji su generacije stvarale.
Bubalo
Pijetlović(GK), V. Rašović, S. Rašović, Radulović, Mitrović(C), Ćuk, Dobožanov.
Ćoravi
Dobožanov je golman.
Žeks
S Mitrović, a ne P. Mitrović.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.