Почетна / Ватерполо / Репрезентација

ХЕЈ, ТО ЈЕ БИО МАЈКЛ ЏОРДАН У БАЗЕНУ: Владимир Вујасиновић „појачао“ Делфине

Како је и планирано репрезентацији се придружио и Владимир Вујасиновић. Некада најбољи играч света, тренер Партизана и младе репрезентације по обичају већ долази да помогне селектору Дејану Савићу.

Огромно пријатељство, велико међусобно поверење су утицали да на великим такмичењима прате један другог и када и колико затреба учествују у раду стручног штаба.

Сада смо само јачи, јер зна се шта Вујас представља у свету ватерпола – лаконски је рекао селектор док је чекао ујутру Вујасиновићев долазак у хотел.

Неколико минута приче на рецепцији. Савић је објашњавао рецепционаркама ко је био Вујасиновић у свету ватерпола.

Хеј, то је био Мајкл Џордан у базену.

Вујасиновић се сместио у хотел „Гранд“ и затим су одмах отишли на базен да гледају Америка – Грчка и Аустралија – Црна Гора.

Радимо –  још краћи је био Владимир Вујасиновић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Da je malo vise pameti i navijaci dva najveca kluba bi mogli imati isto ponasanje.
zordon
Vladimir Vujasinovic je bio neverovatan sportista. Mnogo je uradio za vaterpolo svet i definitivno je jedan od najboljih igraca svih vremena. Svidja mi se ovakva saradnja nasih trenera,jer iz toga moze samo korist da proizidje.Samo napred! Nadajmo se da ce drzava da primeti koliko strucnjaka i dobrih igraca imamo,da ne spominjemo reprezentativne uspehe,pa da i ona malo pogleda te "manje" sportove tipa rukomet,vaterpolo itd...
zemunac
a sto ovako ne bi moglo i u ostalim selekcijama !!!!!!!
bokiRUS
Vujas bi i danas bio tata za mnoge u bazenu...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.