Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Савић одредио тим: Шампиони из Казања на ЕП у Београду!

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић одредио је данас састав за шампионат Европе у Београду, који је очекивани исти као и на првенству света у Казању где је освојена златна медаља.
ФОТО: АП

Са ширем списка од 18 играча отпали су: Димитрије Ристичевић (Партизан), Немања Убовић (Бреша), Виктор и Страхиња Рашовић (Барселона) и Гаврил Суботић (Партизан).

Треће европско злато у низу покушаће да освоје: Гојко Пијетловић (Орадеа), Душан Мандић (Про Реко), Живко Гоцић (Солнок), Сава Ранђеловић (Бреша), Милош Ћук (Егер), Душко Пијетловић (Про Реко), Слободан Никић (Галатасарај), Милан Алексић (Солнок), Никола Јакшић (Партизан), Филип Филиповић (Про Реко), Андрија Прлаиновић (Про Реко), Стефан Митровић (Солнок), Бранислав Митровић (Егер).

- Задовољан сам припремама и играчима који су били са нама. Стално понављам браћа Рашовић, Убовић, Суботић и Ристичевић су такође репрезентативци и ако наставе да овако раде биће добро и за њих и за српски ватерполо. У овом тренутку састав из Казања има предност - изјавио је Савић, а преноси сајт Ватерполо савеза Србије.

Србија ће на шампионату Европе, који се одржава од 10. до 23. јануара у Београдској КОМБАНК арени, играти у Б групи против селекција Хрватске, Француске и Малте.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mvp
Ne mogu da verujem sta se sve ovde pise!? Pa ovi momci su osvojili sve sto se osvojiti moze. Naravno da mi je zao sto su neki sjajni igraci morali da otpadnu ali sport je takav.
mira
Kako nema mesta za Rašoviće , a student Jakšić je uvek tu ? Mislim da bi i Gavril Subotić trebao da se nađe u reprezentaciji ? Zašto se nekome vrata zatvaraju , a neki kao da su pretplaćeni ? Braća Rašović uvek iznesu najveći teret , kao i u Crvenoj Zvezdi , a niko to ne vrednuje . Mislim da je Strahinja skoro dao izjavu da bi voleo da igra na ovom Evropskom prvenstvu , zbog Beograda . Eto , neko mu je stavio rampu na tu želju . Izgleda da braća imaju previše skromnosti , a to danas nije na ceni .
Stanko
svakako sjajan sastav pogotovo Sava car bas je zasluzio da igra u preprezentaciji
nele
Ja ne mogu da verujem kakve vi komentare pisite!!! Pa ovaj sastav igra zbog odlicnih igara u SL, SP i EP!
Прикажи још одговора
Stanko
bravo idemo momci napred
Milan
Zar te nije sram da ne otvoris mesto Straji Ubi Vici da na prvenstvo koje nije bitno osim sto se igra u Beogradu ne ubacis mlade ali to je zato sto neko sa vrha neda da oni ostvare premiju penziju slavu a Straja najbolji golgeter trenutno LIGE SAMPIONA...ne razumem ko odredjuje tim Savic sigurno NE
Krsto
@Svetlana Ovi stariji kako ih ti zoves imaju po 26, 27, 28 godina i u najboljim su igrackim godinama. Treba li nova smena generacije posle samo 5 ili 6 godina a tim osvaja svako takmicenje gde se pojavi. mora neko da otpadne sa spiska, takav je sport..
Svetlana
Ko god da odredjuje za te momke ocigledno nema mesta moraju stariji da se dokazu ,a ovi su usputni u prolazu tolike godine ali za mlade nema sanse osim na nebitnim utakmicama prema tome verovatno ce i prvenstvo biti nebitno

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.