Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Савић: Из дана у дан из године у годину ја не знам правила ове игре, Пијетловић: Глупости су нас довеле до пораза

Маестрални Прлаиновић је водио тим, постигао је шест голова, био бриљантан, на жалост одбрана је потпуно пала за пораз Србије од Хрватске у полуфиналу Светског првенства
ФОТО: VSS/UNIQA

- Честитам Хрватској на заслужениој победи. Физички су нас надјачали. Лоше смо се бранили са играчем мање. Али из дана у дан из године у годину ја не знам правила ове игре  - рекао је Дејан Савић који је одмах после меча честитао Туцаку.

Душко Пијетловић је рекао:

- Очекивано је да једном паднемо. Нисмо се надали, надали смо се освајању турнира. Пад је логичан, али овде нисмо испоштавали голмане, који су испаштали за наше одлуке у одбрани. Верујем и надам се трећем месту. Сваки финиш их је враћао у утакмицу. Улазили смо изједначени у четвртине. Глупости су нас довеле до пораза. То је одлучило пре свега оно што смо радили у одбрани.

Селектор Хрвата Ивица Туцак као да је знао да ће да победи Србију.

- Пуно је лакше кад имате веру, а ја сам веровао у ову екипу. Цело лето играмо фантастичан ватерполо темељен на заједништву и великом раду. Дошао је и тај дан да смо их скинули. Почео је нови олимпијски циклус и мислим да ћемо сад мало окренути ствари у нашу корист

Потом је нахвалио великог противника:

- Они су невероватна екипа. Испоштовали смо све што смо се договорили, али против њих је страшно тешко играти. Затворите их на десној, овај вам на левој страни утрпа шест комада. Ипак, кључ је био у томе што смо се цело време држали договора. Морамо ово заборавити. Добро, мало ћемо се сви заједно опустити, али не превише. Ми смо овде дошли по злато. Верујте, доста ми је сребра, ја хоћу злато. Мађарска је изванредна екипа, али на њима ће бити већи притисак јер играју код куће. Поштујемо их, али мислим да смо бољи од њих.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zeljo
Sami sebe ste pobijedili jer onako lose igranje u odrani a u napadu brzopletost u sutiranju su odlucili mec a i Hrvatska je znala sto hoce i to joj se isplatilo.Zato sada dobro pogledajte gdije ste grijesili prije meca sa Grcima koji igraju strpljivo i cekaju svoju priliku.Pozdrav svima.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.