Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Рађен и Милановић заједно у Црвеној звезди, Вујасиновић нови тренер ВК Нови Београд

Рађен, који је са црвено-белима освојио триплу круну, укључујући и Лигу шампиона, враћа се кући након што је претходно играо у Грчкој, Румунији и Русији
ФОТО: В. Марковић

Некадашњи српски ватерполо репрезентативац Никола Рађен враћа се у Црвену звезду, заједно са новим тренером Игором Милановићем, саопштено је из клуба.

Рађен, који је са црвено-белима освојио триплу круну, укључујући и Лигу шампиона, враћа се кући након што је претходно играо у Грчкој, Румунији и Русији.

Званична промоција Рађена и Милановића одржаће се сутра, као и потписивање уговора о сарадњи између ВК Црвена звезда и Винд спорта.

Један од најбољих ватерполиста у историји овог спорта Владимир Вујасиновић, сада успешан тренер, нови је шеф штручног штаба Новог Београда, саопштено је из клуба.

Вујасиновић ће предводити нову екипу Новог Београда, у којој ће наредне сезоне играти и неколико репрезентативаца, повратника из иностранства.

Званична промоција одржаће се сутра на базену 11. април.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pera Detlic
Napredni VKCZ vristi od para. Krecu transferi do neba. Slicno je i u FKCZ, KKCZ, RKCZ,.. Za ostale clanove SDCZ cucemo uskoro. Izgleda da su Izbori na dohvat ruke.
Mosquito CD
cic-Vu: Moja mala devojcica puna je velikih zelja bas kao sipak pun koscica tako je puna veselja. VKCZ Tata kupi kolaca, VK Partizan i narandze dve, Kupi mi medu i zeku tata kupi mi tata kupi mi tata kupi titule sveeeee....
Karlo Veliki
Zivimo u zemlji gde se cudesa dogadjaju i kada ih se ne nadas. Prvo je cudo bilo da se otmu penzije jer para nema. Drugo da se otet novac dodeli onim penzionerima koji imaju male penzije ili su ceo zivot zevzecili,a i zbog glasova. Sada, Srbijom JEZDI cikica, obecava kule i gradove. Na mitingu ga cekaju oni sa cacanskim dnevnicama i slusaju o neverovatnim stopama rasta i razvoja, a nasa je i dalje najniza u regionu. Pare prste na sve strane. Samo kazes 'ocu vodovod, i bi vodovod. 'ocu kanalizaciju i bi kanalizacija gde se god okrenes. 'ocu fontanu i bi fontana. A onda se ovaj sto deli buducnost uspravi i rece 'ocu VK CZ kao nekada VK Partizan. I nastade jurnjava..Trener mora biti iz VKP, i bi Milanovic. Igrac mora biti iz VKP i bi Radjen...Postovani citaoce prema poslerdnjim informacijama iz nekadasnjeg Partizana dovesce jos 2-3 igraca, bice i 1-2 iz regiona..'Ocu da VKCZ bude veciti prvak, bice tako odgovaraju, osnovacemo samo seoske vaterpolo klubove. Zna VSS kako je stigao na vlast.
asa
Nije valjda toliko jak i uticajan da bi to poželeo, preteruješ ga baš previše, svuda su njihovi ljudi, i samo im je važna vlast u svakom selu, kvartu,mesnoj zajednici da mogu da rade šta hoće, ali vaterpolo, pa koga to još zanima...
BCS Šabac
Da li i ove godine igrate kao domaćini u Zrenjaninu?
Deki
Sramota od coveka,sramota od kluba.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.