Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Дејан Савић: Шта год урадили на СП, они су наши репрезентативци

Србија ће у првом колу Светског првенства у Гванђуу играти против Црне Горе од 8.30 по локалном времену, односно 1.30 по средњеевопском
ФОТО: БЕТА

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић истакао је уочи почетка Светско првенства у Јужној Кореји да има поверење у свој тим, без обзира што ће наступати у подмлађеном саставу.

- Они су репрезентативци Србије, представљају будућност нашег ватерпола и они ће то остати без обзира шта урадили на овом такмичењу.

Радомир Драшовић је додао:

- Знамо каква је Црна Гора, одлична екипа са неколико врсних појединаца који праве разлику попут Ивовића, Јановића и голмана Лазовића. Знамо како да се поставимо. Имамо доста дебитаната и већи мотив од представљања Србије на Светском првенству није потребан.

Србија ће у првом колу Светског првенства у Кванџуу играти против Црне Горе од 8.30 по локалном времену, односно 1.30 по средњеевопском.

- Видећемо... Нормално се осећамо, не размишљамо о пратећим стварима. Нисмо први пут фаворити, али то може да буде за нас растерећење, а за њих притисак. Битно је да ни једног тренутка не помислимо да је меч готово, мора да се игра до краја. Мотивисани смо, квалитет није споран -  рекао је Душан Мандић.

Од 25 сусрета Србија је победила у 17, а Црна Гора седам, док је један сусрет завршен нерешено.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

miki
ova deca uzimaju medalju koju god uzimaju verujem u njih i tako treba svi drugi da veruju i da ih podrze idemo momci mozete vi to
Marko Pavlović
Hoćemo zlato u Tokiju.
bez briga
Cemu opravdanje? Podmladjena reprezentacija, nema pritiska za zlatom, samo neka se momci uigraju i spreme postepeno za 2024, a na ovom takmicenju lako cemo, zlato ovaj put nije prioritet vec priprema ove dece za igre posle Tokija :)

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.