Почетна / Ватерполо / Широм планете

Олимпијакос раскинуо уговор са Рађеном

Грчки ватерполо клуб Олимпијакос раскинуо је данас уговор са Николом Рађеном, након што је српски репрезентатативац пао на допинг тесту због коришћења кокаина.

Како наводи грчки шампион у кратком саопштењу на сајту, до прекида сарадње дошло је јер је Рађен прекршио услове уговора о делу спортисте.

Светска пливачка федерација (ФИНА) привремено је суспендовала Рађена пошто је 17. фебруара после утакмице Светске лиге између репрезентација Шпаније и Србије у Мадриду установљено да је користио недозвољене супстанце.

Према новим правилима Рађен би могао да добије четврогодишњу суспензију, због чега ће највероватније завршити каријеру.

Рађен је летос прешао у Олимпијакос из Црвене звезде, а претходно је играо за Војводину, Партизан и Хиос.

Са репрезентацијом Србије освојио је 17 медаља, од чега две бронзане олимпијске (Пекинг и Лондон), четири на шампионатима Европе (две златне) и две на првенствима света (једна златна). Светску лигу освојио је пет пута, а по једном Медитеранске игре и Универзијаду.

  

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Eki
Rađen nije igrao u Partizanu. U Zvezdi jeste.
u zlezdi su
sve pijano drogirano
bajkonur
Mišu, Radjen je osvojio 5-6 titula sa Partizanom.
Прикажи још одговора
aki akic
pitam ja vas sto pisete u novinama o sportisti bisem za koga su vecina znali da uzima koku i pije i pusi i sada kao samo u spaniji je nadjen kokic a u srbiji??????????zasto je sedeio na klupi i nije igrao manekenisaoooooo?dokle povlascenja coveku koji trenira kada hoce i radi sta hoce ostavke trenera olimpijakosa momentalne a i vss rukovodstva odmah obrukao je sve "a da niko nije znao"

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.