Почетна / Ватерполо / Супер лига

Шоштар: Игор Милановић је спас за Ракасову

Александар Шоштар за Журнал није желео да говори о имену новог тренера Партизана, већ о начину рада
ФОТО: Д. Стевовић

- Није Игор Милановић споран. Не треба то ја да говорим. Али споран је начин његовог постављења. То треба да уради Управни одбор а не директор клуба. И када су постављени Дејан Дабовић и Денис Шефик рекао сам да је то начин да Ракас преживи у клубу. То мислим и сада а понављам о Милановићу не треба да се троше речи – казао је Шоштар.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- Ima li neko snage da otera ovu spodobu ? :-(
Ja
Pa sta cekas Sostare!!!!!!!!!! Ponasas se totalno neozbiljno, gde je skipstina????
Djordje
Ako kojim slučajem pročita zamolio bih Šoštara da što pre zakaže skupštinu. Neka ne polaze od pretpostavke ne može, nego da krenu od može i nađu način da je organizuju. Kako je mogla KK CZ da ima skupštinu. Ako treba i na otvorenom. Tanja Rakas pokazuje da nema nameru da odustane i podriva klub i dalje. Nažalost Milanović joj daje veštačko disanje i medijski prostor za dalje manipulacije. Ukoliko ne sazovu skupštinu u istom su vozu kao i Tanja Rakas.
Karlo Veliki
Potpuno je jasno da se vrh srpske vlasti ukljucio u likvidaciju vaterpolo kluba Partizan. Oni dobro znaju da je Milanovic lakom na pare, a za to imam istorijske dokaze, i nije im problem da Rakasovoj pomognu na nacin da Milanoviceva godisnja primanja na primerr cini 25% budzeta kluba. Dobro se zna kojoj bolesnoj(psihicki tesko bolesnoj) osobi smeta Partizan.To je Vucelicev prijatelj i saradnik iz nacionalisticko-komunistickih vremena. Taj je Vucelicu dao podrsku kad je skocio sa magarca na konja(sa JSDP na FKP)..Srpski svinjac izgleda zanimljivo. Vucelica je u Partizan doveo covek koji ne moze da smisli tog bolesnog. Ako mislite COKI pogresili ste ali ste blizu...Sada je potpuno jasno da sudar srpskih vecitih ne moze bez zrtava, ali stvarnih.
bgd
Sve u cilju uništavanjem šapiona evrope!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.