Почетна / Ватерполо / Супер лига

Нови Београд представио тим: Идемо на дуплу круну!

Елегантни, једнобразно обучени, на леп начин су се јуче пред нову сезону представили ватерполисти клуба Нови Београд 11.април
ФОТО: ВК Нови Београд 11. април

Предвођени председником Мандићем, испред „седме силе“ у првом плану су били директор клуба Ђорђе Пејчић, тренер Владимир Вујасиновић, капитен Ђорђе Филиповић и најзвучније појачање Милош Ћук.

Новобеограђани ни пре три године нису крили да имају амбиције да успоставе систем који ће од њих створити састав за респект. И ове године су успели. Играчки кадар је такав да је јединствени став око циља био:

- Идемо на дуплу круну.

Председник Мандић се захвалио спонзорима клуба, привредним субјектима који су пронашли интерес да помогну. А оно што је најважније је било за играче:

- Поштоваће се уговорне одредбе, сви ће бити исплаћено на време.

Ђорђе Пејчић је подсетио на прошлогодишњу причу и испуњено обећање:

Рекли смо да ћемо ићи корак напред. Направили смо екипу по жељи, мораће да нас поштују. Издржали смо корону, идемо даље.

Затим је представио састав а нова имена су одавно позната: Ћук, Аврамовић, Чупић, Гогов, Митровић, Мартиновић, Влаховић, Радановић и Радуловић. Остали су Асановић, Бурсаћ, Филиповић, Башица, Николов, Ристичевић и Томић.

Стручни тимови су комплетирани, о кондицији брине Александар Јаник, посебно је важан ангажман Ненада Василевског најбољег тренера за рад у млађим категоријама – додао је Пејчић и закључио:

Борићемо се за оба трофеја и добар пласман у Еврокупу.

Задовољство атмосфером и досадашњим радом није крио Владимир Вујасиновић.

Све је ново, нова сезона, нови тим, нова очекивања. Карактер екипе је ту, драго ми је да играмо Европу. Истина, као и сваки тренер, рећи ћу да смо имали мање времена од других, да ћемо се уходавати и да ће нам прва провера бити у децембру када ће се доста тога догађати у Европи али и у завршници нашег купа.

О самој екипи, споју младости и искуства је коментарисао:

Задовољство је радити са оваквим момцима. Само смо четири недеље заједно, атмосфера је радна и верујем да ћемо имати на крају добре утиске без обзира на резултат. Не бих се оптерећивао дуплом крунама, наше је да радимо и играмо.

И на крају капитен Ђорђе Филиповић је похвалио другове које води, однос, рад, понашање.

Стварамо атмосферу, на правом смо путу. Из ње ће произићи жељена игра и на крају резултата којем се надамо. Имамо циљеве и шансе да их испунимо.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.