Почетна / Ватерполо / Супер лига

Шоштар нови спортски директор ВК Нови Београд

Бивши и дугогодишњи председник ВК Партизан Александар Шоштар рекао је да је на позив Александра Шапића дошао у ВК Нови Београд
ФОТО: Д. Жарковић
Легендарни ватерполо голман Александар Шоштар представљен је данас као нови спортски директор ватерополо клуба Нови Београд.
 
Шоштар је најновије појачање у Новом Београду, а заједно са њим клуб је представио цео стручни кадар, који чине шеф стручног штаба Владимир Вујасиновић, помоћни тренер Александар Ћирић, шеф струке за млађе категорије Ненад Василовски, кондициони тренер Александар Јаник, члан управе задужен за спортска питања Ђорђе Пејчић и председник клуба Горан Мандић.
 
Бивши и дугогодишњи председник ВК Партизан Александар Шоштар рекао је да је на позив Александра Шапића дошао у ВК Нови Београд.
 
- Ја сам најновији овде, практично од данас, а већ од од 1. децембра треба да почнем да радим. Дошао сама на позив Александра Шапића, који ме позвао и понудио место спортског директора. Тражио сам мало времена да размислим и мој одговор је био позитиван, јер мислим да је ово средина која има преспективу. Услови су добри, Нови Београд је општина којој је потребан један овакав центар. Орјенетација и приортет биће рад са децом - рекао је Шоштар на конференцији за медије у СЦ 11. априли на Новом Београду.
 
Тренер Владимир Вујасиновић пожелео је добродошлицу свим члановима стручног штаба.
 
- Ове сезоне имамо јак први тим који конкурише за домаће трофеје, а представићемо се и у Европи. Основни циљ нам је формиррнаје ватерполо школе, која ће у скоријој будућности избацити ватерполо асове. Да наставимо да радимо као што смо досад. Желим нам свима срећу - рекао је Вујасиновић.
Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Predrag
Nista nego i da Novi Beograd rasturi kao sto je Partizan,i onda moze u zasluzenu penziju
Dr
Prestanite više sa napadima na čoveka,dok je bio na čelu Partizana bili smo prvaci Evrope i dominantni kao klub,Partizan je uništila SNS sekta a ne Šole.
banjica
Sostar je zaista bio veliki golman i to uopste nije sporno.Radeci kao sportski radnik bio je i ostao cista nula. Upropastio je VK Partuzan i najveci je krivac za haos koji vlada u sportskom centru Banjica i uopste u vaterpolu.
Леки
Ако буде радио као у Партизану, Нови Београд нема перспективу. А и сам Шапић одавно није човек из спорта.
Kole
To što nije čovek sporta već politike će samo da doprinese da pare stižu na vreme jer kad nema te podrške nema ničega .Ovde je na žalost tako

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.