Почетна / Ватерполо / Супер лига

Бакић уочи финала са Радничким: Нови Београд је екипа која треба да узме титулу

Две најбоље екипе у Србији ове сезоне су се већ састале седам пута, а Новобеограђани воде у победама 5:2
ФОТО: С. Сандић

Ватерполисти Новог Београда и Радничког из Крагујевца у среду од 19 сати на базену „11. април“ почињу финалну серију плеј-офа Суперлиге Србије.

Две најбоље екипе у Србији ове сезоне су се већ састале седам пута, а Новобеограђани воде у победама 5:2.

Помоћни тренер Новог Београда Александар Бакић на конференцији за медије рекао је да су по свему приказаном у досадашњем делу сезоне две екипе заслужено у финалу.

Између нас нема никаквих непознаница, толико пута смо до сада били ривали и одлично се познајемо. Сматрамо да ће у овој првој и свим наредним утакмицама пресудити жеља, хтење, а ми смо убеђени да ће то да буде на нашој страни јер смо одлично радили претходних дана и једва чекамо да почне финална серија – изјавио је Бакић.

Он је додао да су сви првотимци здрави и спремни за овај меч.

Јако нам је битно да одбранимо домаћи терен и свим силама ћемо напасти Раднички и показати да смо ми у овом тренутку екипа која треба да носи титулу шампиона. Апсолутно респектујемо ривала, биће то дерби за све сладокусце ватерпола – закључио је Бакић.

Голман Новог Београда Гојко Пијетловић истакао је да су до финала стигле две најбоље екипе у држави , да су сви то очекивали и да нема изненађења.

Једина разлика је у томе што се нама сезона овде не завршава, имамо и Лигу шампиона, а Раднички сада треба да зада онај финални, најјачи ударац. То очекујемо и на то смо спремни. Искуство из претходних утакмица каже да ће бити напет меч, физички исцрпљујући, са доста искључења... Вероватно ћемо опет ми више имати играча мање, али окрећемо се искључиво нашој игри, екипи и мотивацији. Бићемо мотивисани и концентрисани посебно у одлучујућим моментима – поручио је Пијетловић.

Други меч финалне серије на програму је у суботу у Крагујевцу, а евентуална мајсторица 25. маја на Новом Београду.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bili
Baki uzmi titulu!!!Ajmooo Nbg. Ja sam veliki partizanovac ali zbog mog druga dolazim da bodrim jako Nbg
grizli
Nbg je zasluzio da uzme titulu i prosle godine.Sudije su ih brutalno ostetile.Sada se nadam da ce uzeti pehar
Духовит си медо
Важи што је тако било...
Gardos
Idemooo NBG samo hrabro do titule!!!!
ACM
A to bi bio podvig, baš ono... Nema predaje!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.