Почетна / Ватерполо / Супер лига

Где je отишла Звездина публика?

Занимљива, неизвесна, утакмица пуна преокрета. Ипак, дуелу Звезде и Младости нешто је недостајало да добије епитет дербија. Сјај у базену претиле су да замраче сабласно празне трибине умивеног „Галетовог дома”
ФОТО: И. Милутиновић

Тек нешто више од стотину гледалаца дошло је да подржи Ранђеловића, браћу Рашовић, Драксимовића и другове. Магнет нису били ни врхунски резултати у претходне две сезоне, ни име клуба чији грб ови младићи носе на капицама, ни има једног од најатрактивнијих ривала када је у питању ватерполо не само у региону, већ и на Старом континенту.

Да ли су љубитељи трофејног спорта и црвено–белих боја унапред дигли руке и отписали Савићеву чету или су можда изабрали да из фотеља испрате, за Звезду резултатски небитан кошаркашки дуел са Партизаном, показаће утакмица против Приморја наредног викенда.

Времена за припрему има довољно. И за публику, али и за клуб да коначно крене у акцију и учини нешто по питању маркетинга јер 600 аплауза на Галету не делује као немогућа мисија. Дорћол је ту, практично у центру града. Мало одвојеног времена и још мање новца, овој екипи у овом тренутку би значило много.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bokiRUS
Koje zvezde?Ovo je Jelenićev privatni veteranski klub.
Rale
Kakva uprava, takva i podrska
gole
e jedino pametno receno u svim komentarima
Србин
Управи БВКЦЗ је јасно речено да може да се поздрави са публиком ако пристане на лигу са усташама. Изабрали су лигу са усташама уместо публике. Њихов избор је легитиман, имају право на њега. Новинар је требало да постави питање управи где је публика и добили би одговор. Овако овај текст делује мало неозбиљно.
zeljo
Zalosno je da u gradu sa toliko stanovnika iljubitelja sporta dodje na bazen najtrofejnijem sportu na ovim prostorima.A mozda su i razlog skupe karte za sve sportske priredbe.
sr@bi
Koja zvezdina publika?
Mile
Ja bi doso da je djabe ulaz kao sto je uvek na Marakani

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.