Почетна / Ватерполо / Супер лига

Јеленић: Још дугујемо Савићу за прошли мандат у Звезди!

Председника ВК Црвена звезда Виктор Јеленић рекао је да је пресрећан због повратка Савића и да би сви желели да наставе тамно где су стали, пошто је са њима Звезда била првак Европе 2013, освојила Суперкуп Европе и две домаће дупле круне
ФОТО: Д. Стевовић

У последње три сезоне борили смо се са свакаквим проблемима, али то је све нормално и мислим да је сада време за нови почетак, у интересу Звезде и српског ватерпола. Да бисмо одржали континуитет медаља потребни су нам јаки клубови. Зато је наша жеља да опет доводимо наше најбоље играче у Србиху и да освајамо евро трофеје.

Према његовимн речима сада није 2012. година када су у Звезди били Андрија Прлаиновић, Денис Шефик, Никола Рађен и други велики играци.

Ми смо освојили Лигу шампиона са буџетом од 550.000 евра, што је минимум у историји, а сада се на Ф6 иде са милион. Са буџетом до 300.000 може нешто да се проба на евро сцени, да доведемо четири-пет врхунских играца. Један такав у Про Реку зарађује 130.000 или 140.000 евра. То је за друге спортове мало, а за наше пуно – рекао је Јеленић и оценио да Звезда и даље има велики проблем са терминима у базенима, да има третман као аматерски клубови, док рецимо Партизан, Шабац, Раднички, Суботица и Ниш таквих проблема немају.

Јеленић је рекао и да је Звезда могла и претходне три године да осваја титуле, али ниеј циљ да обећава играчима једно, а после их „превари” и да би у том случају имала пола милиона евра дуга, а да је дуг сада „само” 180.000 евра.

Тако ствари код нас функционишу, верујте ми, ми још дугујемо Савићу за прошли мандат, а срамота је за колико је мало пара радио, имајући у виду да он може д абира клуб или репрезентацију на свету.

Генерални секретар Спортског друштва Игор Милојевић истакао је да, упркос свему, види светлу будућност клуба и цитирао председник Скупштине Петра Шкундрића, који је недавно рекао да клуб чине људи, врлине, љубав и ентузијамаза.

Имамо све, а надам се да ће доћи и новац. Тренутно тренирамо на базену „Гале Мушкатировић”, база нам је Завод за спорт, а мислим да ћемо и утакмица играти на Дорћолу – поручио је Милојевић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

RRR
Sahovska figura je i konj.
Che @ RRR
Figuro sahovska odmah smo te prepoznali.
ja
ko ce prvi da ostavi komentar nego iskompleksirani navijaci drzavnog projekta rajfajzen kojima je drzava poklonila 4 bazena dok zvezda mora da igra u zrenjaninu
gičin ja
TAJ '''DRŽAVNI PROJEKAT''' JE DAO VIŠE OLIMPIJSKIH ŠAMPIONA NEGO CEO SVET ZAJEDNO. IMAŠ LI KOMENTAR
laufer
Da nam nije poklonila i trofeje,pa smo medju najvecim vaterpolo klubovima na svetu,ako ne i najveci,osvojili sve sto moze da se osvoji,Becej,Radnicki,i vi ste vestacki projekti,ko je iskompleksiran najbolje se ogleda u tome sto navijate za tudje klubove,kaosto su fmp u kosarci,ili ovaj yveyda vet,samo da bi parirali nama.
Laufer
Vama je bar lako resiti to,samo se ugasite,i osnujete novi klub,od 45 tri Zvezde postoje,moj predlog je da se zovete Zvezda vin vin,ionako ce prvi reket Srbije pomoci
cz VET
nema veze,ugasite opet klub pa sve ispocetka. imate bar iskustva sa tim.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.