Почетна / Ватерполо / Супер лига

Председник Звезде Игор Милојевић: Навијачи Партизана су били уз нас

Тешко су ватерполисти Црвене звезде поднели пораз у мајсторици. После честитке Шапчанима и примања медаља отишли су без речи у свлачионицу
ФОТО: В. Марковић

Дан после први човек клуба Игор Милојевић такође није био вољан много да коментарише:

Још је све вруће, разочаран сам свиме што се догађало. Анализираћемо све и огласити се саопштењем.  Нисмо хтели то да радимо током читаве серије, реаговали смо и та ја лично преко друштвених мрежа једном апелујући да све буде спортски. Овако могу да кажем да смо насели на опасну игру и све је било како сте видели.

О инциденту каже:

Није истина да су се сукобили навијачи Партизана и Звезде. Напротив, навијачи вечитог ривала су били уз нас. Неко је очигледно хтео да се запали ватра и то саопштењима којима су ударани челници савеза, износиле неистине о нашим репрезентативцима, судијама, делегатима. о другим клубовима. Та саопштења са таквим текстовима су по многима били напад на трофејну организацију. Све се зна.

Шабац је победио у самом финишу:

Мислим да су петерци били праведнији епилог. Али то је спорт.

Звездина будућност:

Поштено мислио сам да се повучем из ватерпола. Променио сам одлуку, имам много мотива после свега да наставим да радим у клубу.

По свему судећи Црвена звезда неће играти наредне године у Лиги шампиона:

Треба да одлучимо али смо јако близу да не будемо учесници као ове године.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stojan Cupic
Ne lupetaj svasta. Najgori je ipak Jelenic. Ko ga je stavio na celo VSS nekase stidi. Upropatice vaterpolo buducnost Srbije. Zivi bili pa videli.
NIMO
Ni dragi Bog nije uz Vas, a kamoli pomenuti
mrki
Neverovatna stvar koliki je BARON ovaj covek...kao Zvezda ce da odluci da li ce da igra ligu Sampiona sledece sezone...a i Vrapci znaju da im je oduzet vajld kard....to jest oduzet nasem Vaterpolo Savezu...od strane LEN-a,uz obrazlozenje da nemamo klupski Vaterpolo.
djordje
Gde je Zvezda tu su i problemi. Hoće na silu a ne ide im
Bcs Šabac
Ima u Kuriru snimak.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.