Почетна / Ватерполо / Супер лига

Јеленић: Партизан је добио дупло више него што је тражио!

Новчана средства добиће 23 мушка клуба (учесници Регионалне лиге, Прве и Прве Б лиге ) и шест женских клубова
ФОТО: М. Антић

Председник Ватерполо савеза Србије (ВСС) Виктор Јеленић рекао је да је велика ствар за ватерполо клубове то што је Влада Србије прихватила да финансијски помогне њихов рад, као ди да ће неки клубови добити више средстава него што су тражили.

- То је фантастична вест за српски ватерполо. Сви клубови це добити одређену помоћ. Држава може да помогне део, а сваки клуб се сналази како се сналази. То је под оквиром локалне самоуправе и како се који клуб снађе - рекао је Јеленић гостујући у јутарњем програму на ТВ Прва.

Новчана средства добиће 23 мушка клуба (учесници Регионалне лиге, Прве и Прве Б лиге ) и шест женских клубова, а Јеленић је истакао је да ће неки клубови добити и више средстава него што су тражили.

- У договору са председником Александаром Вучићем Ватерполо савез це добити средства која це поделити клубовима. Нормално, неће сви клубови добити исто. Приоритет су клубови који играју на међународној сцени. Сви ти клубови, а то је девет мушких и два женска, добили су питање од Савеза колико им средстава треба. Сви су одговорили писмено и од тих девет клубова, шест је добило више него што је тражило. Партизан је добио дупло више него што је тражио - рекао је Јеленић.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Partizanu je drzava uzela i bazen a sad kaodaju neke pare.Isto su uradili i kosarkaskom klubu.
Krcun Delo
Ja sam vam napravio stadion od narodnih para a FK Partizan je srpski tim u odnosu na nas
Mat
Kad toliko znas sto ne kazes kako je oduzet bazen 25 maj i kome je dat
Прикажи још одговора
Bcs Šabac
Osvajaš duple krune će verovatno dobiti što i grad od države,ništa.Troše se silne pare na fudbal,klubovi ispadaju od smešnih ekipa.Sreća je da su se legende vratile u naše klubove i puno im hvala za to.
ja
pauvek su bili drzavni mezimci
Srbijanac
Znao sam da opet navijaci Partizana nece biti zadovoljni deobom oni su navikli da dobijaju sve a Zvezda nista pa budite srecni sto vas nismo ugasili kao sto ste vi ugasili nas jer mi nismo kao vi mi volimo da igramo derbije i da vas posteno dobijamo tu je draz a ne medju nama da se navijacki prepucavamo i vredjamo, nama je mesto na tribinama da sportski navijamo za nase klubove pa neka bolji pobedi
Miloš1976
Niko vas nije ugasio,sami ste se ugasili..Mi imamo istoriju,nama su takmaci bili najbolji klubovi Evrope a ne vi..Nisamo valjda sve te silne asove kroz istoriju ukrali?Ili je ipak slučajnost što u svim sportovima otkako je ova valst na čelu države,imate drastično bolje uslove i rezultate?Ne budi licemer,ovo je ravno Čaušeskuovom režimu i Steaui..Uostalom,i i imena vam isto znače..
Srbijanac
Ti igraci ma ko ih stvorio su tada bili igraci Crvene Zvezde i eto vam odgovora...mi vas ne gasimo a vi ste nas ugasili ali vaskrsli smo na vasu zalost i imacemo jos titula jer se sada igra postenije..mada moram da priznam da je Partizan imao jaku skolu koja je sada zapostavljena ili zbog nedomacinskog poslovanja ste je oslabili..Sve u svemu ja volim da gledam oba nasa kluba u najjacim sastavima u derbijima i zelim im da igraju Ligu sampiona jer nam je tamo mesto
Прикажи још одговора
Nikola Mihail
Vučuć je jedini političar zbog kojeg ja više neću biti beli listić već glas protiv njega. Sve dok je tu.
zufer
bravo!!!!!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.