Почетна / Ватерполо / Супер лига

Аврамовић: На реду борба против криминала

Посебно се осврнуо на смену тренера Стефана Ћирића. Аврамовић тврди да то може да уради само Управни одбор, а смењују га људи задужени за спровођење законитости у раду
ФОТО: waterpolopartizan.rs

Наставља се рат саопштењима на Бањици. Поводом интервјуа директорке Татијане Ракас неким медијима у којем је поновила ставове из разговора за наш лист, изузетно опширним саопштењем је реаговао Зоран Аврамовић који је на седници од, како каже, неформалне групе, разрешен са места председника Скупштине.

Аврамовић је оштар и другу страну назива криминалном групом којој је циљ био да незаконитим радњама сруши легално руководство клуба.

Поновио је већ познате ствари да је имао опструкцију од стране канцеларије за сазивање Скупштине, да није добио списак чланова иако је тражио то два пута, да је рад после његоввог прекида седнице био незаконит.

- Добио сам захтев за Скупштину од стране председника Надзорног одбора Павао Виловића који је уз њега навео да је верификован Завршни рачун за 2018, затим захтев Збора старих играча са потписом председавајућег Младена Манојловића и захтев са званичне меил странице клуба који је потписао Стефан Дурлевић што је лажно представљање – пише Аврамовић

Констатује да су криминалне радње чињеница да директорка није слала извештаје председнику УО Шоштару, да се НО није никад састао за шта има потврду писмену и усмену преостала два члана овог тела тако да је председник НО самовољно потврдио законитост Завршног рачуна за 2018. што је недозвољено.

- На играче се вршио притисак. Емитован им је тајно и неовлашћено снимљен разговор са бившим чланом УО ВСС, добијали су лажне информације од стране рачуновође клуба а нуђено им је да не долазе на Скупштину и да могу да добију могућност да буду два дана као оправдање смештени у Клинички центар – набраја Аврамовић.

Посебно се осврнуо на смену тренера Стефана Ћирића. Аврамовић тврди да то може да уради само Управни одбор, а смењују га људи задужени за спровођење законитости у раду. Навео је Аврамовић у саопштењу да се директорка хвалила везама у политици, полицији и тужилаштву да је тако спречила неке поступке против чланова клуба.

- За све ово имам и сведоке и материјалне доказе и на овоме се неће стати – поручио је у саопштењу Зоран Аврамовић.

За очекивати је да се огласи и друга страна. У историји једног од највећих клубова на свету најтежи дани.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PENZIONER
avramovicu, znas li u kojoj kuci-rupi lezi kriminal ... ??? avramovicu, znamo da TI za to mesto i objekat znas, sad i ko zna jos koliko dugo treba vremena da se tom objektu i NJIMA pridje ... a jos teze da im se za kriminal sudi. avramovicu, ako nisi i TI u partizan ubacen da svetlo kao zadnji ugasis ... TI bar zar i vatru na ognjistu partizana sacuvaj.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.