Почетна / Ватерполо / Супер лига

Шоштар: Ријалити на Бањици, шеф је директорка Татијана Ракас

Информација у нашем листу да ће у четвртак бити одржана нова ванредна седница Скупштине Партизана изазвала је реакцију Александра Шоштара
ФОТО: Д. Жарковић

Александар Шоштар је практично она страна која је 2. децембра после прекида седнице од стране Зорана Аврамовића напустила Скупштину.

После тога у наставку, чији легитимитет негирају, обојица су разрешени дужности првих људи Партизана.

Могло би да се каже да је на Бањици прави ријалити и шеф је директорка Татијана Ракас. Чему журба, Спортско друштво је рекло своје. Чекају се резултати инспекцијског надзора секретаријата за спорт Београда и то је први степен. Једино ако у клубу знају нешто више од нас који смо поднели захтев. И не знам, понављам, која је журба јер се по Статуту зна да никаква комисија не може да припрема скупштину већ то чини Управно одбор чак и ако је смењен он води клуб до избора новог. Све се то зна. Коначно зашто се седница организује на Бањици а не тамо где је дом свих нас и где је била претходна седница.

Шоштар наставља:

Без обзира на све ове игре људима су ми несхватљиве. Ћирић је час смењен, час се имају велики планови са њим, па га опет нигде нема. Шефика и Дабовића злоупотребљавају. Шефик је мој пријатељ, неверовано је да га доведу и најаве га као тренера а затим он одлучи да буде спортски директор. Не знам колико Дабовић стварно зна шта се догађа. А тренера првог тима још нема.

На ред долазе по Шоштару играчи:

Ни за четири већ добро позната имена се не зна јесу ли у Партизану или нису. Али је најгоре што једног Радоњића, који је капитен клуба, сада третирају као странца а дечко је играо за млађе категорије Србије. Сигурно је да се ужасно осећа. Не верујем да у клубу знају каква им је позиција. Зна се да новца нема па је интересантно видети одакле се плаћају ново ангажована лица, тренери и да ли ,како чујем и ВСС има неку улогу у томе.

Посебно дугогодишњи председник Партизана истиче:

Знате ли да ми се јављају родитељи које је један родитељ учесник Скупштине од 2. децембра накнадно звао да му потпишу сагласност да је као испред Савета родитеља изабран да буде на регуларно делегат на Скупштини. И треба да се зна и против тог родитеља и оних који су га наговарали биће поднета кривична пријава због фалсификовања службене исправе.Понављам зато и јесте важан резултат Инспекцијског надзора који треба да покаже да ли је онај скуп после прекинуте седнице био легалан или није. И коначно да се види ко је и на основу чега био члан скупштине. А све ово што се сада догађа води клуб у праву катастрофу – завршио је Шоштар.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Djordje
Nisam verovao da ću biti uz Šoštara, jer sam ga smatrao odgovornim za stanje kluba. Sad kad vidim šta Rakas i Co prave od kluba, podržavam Šoštara iz sveg srca. Rakas će ugasiti klub. Nadam se da će uskoro inspekcija proglasiti rakasovce za uzurpatore funkcija u klubu.
sportski zaljubljenik
Sostar je bio golman velike klase i to treba postovati ali ne i osporavati. Medjutim, pokazao se kao los sportski rukovodilac a bio je na vise funkcija kako u Partizanu tako i na istaknutim drugim mestima. Losim rukovodjenjem u Partizanu doveo je klub na niske grane gde se sada nalazi. On nema vise ni moralno pravo da se sada toliko petlja u odnose u Partizanu i da olako iznosi ocene o tome. Bio je u poziciji, nije nista dobro uradio i zavrsena stvar.
Karlo Veliki @ sportski zaljubljenik
Lepo od tebe sto volis sport ali ovde nisi u pravu. Ako nemas sponzora nemas ni tim. Vaterpolo klub je UPUCAN sa Vrha na isti nacin kao i KK Partizan, kada je na celu bio Vujosevic..... Za sitnu crkavicu Mijailovic mora da da izjavu kako mu je Bog pomogao, a to je jedini nacin da klubovi JSD Partizan prezive. Da li je Sostar gresio? Finansijski sumnjam, mozda organizaciono i kadrovski... Bez Sostara a sa Rakasovom VK Partizan postaje cirkus. Ona nije dovedena vec je otkupila mesto u VKP, za koje mora da se dokaze izvrsavajuci postavljene zadatke. Sada se vidi i koje.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.