Почетна / Ватерполо / Супер лига

Став Градског секеатријата за спорт: Не важи Скупштина Партизана!

Чувеном београдском клубу је догорело до ноктију а крај кризе се не назире
ФОТО: В. Марковић

Градски секретаријат за спорт и омладину потврдио је став свог инспекцијског надзора којим се тражи поништавање свих одлука са седнице Скупштине Партизана одржане 2.12.2019. Тада је затражено да се све врати на пређашње стање.

Другим речима, ни одлуке друге скупштине одржане крајем децембра која је промовисала у челнике клуба Мирка Брадајића и Срђана Мишковића такође по овом закључку не важи.

У међувремену Партизан је без тројице играча који су морали да оду на прагу РЛА2, због недостатка мазута и хладне воде се на Бањици уопште не тренира.

Чује се и да се млађе категорије осипају, да незадовољни родитељи хоће да деву одведу у друге клубове јер за плаћену чланарину не добијају за своју децу основне услове за рад.

Остаје да се види како ће реаговати садашње руководство Партизана, да ли ће се жалити даље.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Situacija u VKP me podseca na ANIMAL planet.Tamo LAV pridavi neku zivotinjku, a onda lavici i hijene nastave da se izzivljavaju, samo sto u slucaju VKP nije u pitanju lav, ali domaca jeste...
Kalimero @ Karlo Veliki
Tako ti je to cika Kallo, kad se magalci mesaju u vatelpolo....
Banjica
Gradski sekretarijat je apsolutno nenadlezan da donosi ovakve odluke.Sostar kao sportski rukovopdilac je nesposoban. On je unistio Partizan.Nezakonito su zauzeli bazen na Banjici i sve su unistili.To se samo zove Partizan a od onog Partizana od nekada nema ni traga.
Crno da crnje ne moze
Meni licno je doticni Sefik rekao ako vam se ne svidja imate jos 20 klubova u Beogradu,nije jedini Partizan. Toliko o tome da im najvažnije da skolu vaterpola i decu Partizana uvek stavljaju na prvo mesto! A inace svi do jednog roditelja REDOVNO PLACAJU 6000 DINARA CLANARINU,a preko mesec dana deca nisu usla u bazen na Banjicu!!!! Bruka i sramota!! Toliko o tome koliko su im vazna deca,a jos da treneri ne kukaju i ne mole ostale klubove da ih prime na bazen,deca VK Partizana bi vodu videla kuci u kadi samo!!! A samo neko neka izvuce koliko je dece bilo u VK Partizanu prethodnih godina a sada ih jedva 200 ima!!!
Brajko
Moje dete isto trenira na Banjici, i ovo sto je kolega napisao mogu da potvrdim od reci do reci!!!
mira
Situacija zahteva da se reaguje brzo . Dokle više natezanje sa Partizanovom upravom ? Oterati aktere propadanja i dovesti nove ljude ! Kao da na funkcijama nemamo ljude koji su spremni energično da deluju ? Očekivano je da sledi osipanje mlađih selekcija . Kako ih nije sramota da naplaćuju članarinu , ako deca nemaju uslove za treniranje ? I to govori o moralnom sklopu ljudi u Partizanu !
gropn III
samo nastavak mrcvarenja najuspešnijeg kluba u koletktivnom sportu

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.