Почетна / Ватерполо / Супер лига

После освајања Купа Србије Раднички обезбедио пласман у елиту

Крагујевчани победом увеличали освајање првог места у А2 регионалној лиги
ФОТО: ВК Раднички

Раднички – Земун 9:4 (4:2, 3:1, 1:1, 1:0)

Крагујевац - Базен: СПД Раднички. Гледалаца: 300. Судије: Станијевић и Виријевић.

РАДНИЧКИ: Добожанов, Бранковић, Станојевић 1, Јанковић, Тохољ 1, Фролов, Танасијевић, Станковић 1, Панић, Радованлија 1, Лукић 2, Гавриловић 1, Тодоровски, Пљеванчић 2. Тренер: Стевановић.

ЗЕМУН: Тановић, Милошевић 1, Михаиловић, Васлиљевић 1, Перковић, Љубеновић 1, Јовић, Мишковић, Јовановић, Максимовић, Матичевић, Вуказић, Сретковић, Јапунџић 1. Тренер: Вукотић.

 

После Купа Србије, ватерполисти Радничког подигли су и пехар намењен освајачу Регионалне А2 лиге, а шампионско славље увеличали су сигурном победом над екипом Земуна, у мечу за суперлигашке бодове, резултатом 9:4.

Стратег Крагујевчана, Урош Стевановић, одморио је најискусније играче, капитена Николу Томашевића, црногорског бека Сергеја Лобова и Француза Гијома Дина, док је голман Лазар Добожанов утакмицу одгледао са клупе. Са друге стране, меч је обележио деби кадетског репрезентативца Србије, Богдана Гавриловића, још једног изданка крагујевачке ватерполо школе, који је свој први наступ зачинио и поготком.

Такмичење у Регионалној А2 лиги Крагујевчани завршавају у суботу од 20 часова, гостовањем нишком Наису, које се такође бодује за суперлигашки шампионат, па ће после тог дуела и дефинитивно бити познато да ли ће у борбу за титулу првака Србије кренути са максималним учинком.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.