Почетна / Фудбал / Супер лига

Терзић: Павков нема цену, Јовељић је грумен злата!

Колика је вредност Милану Павкову после сјајне сезоне?
ФОТО: Н. Неговановић

Павков нема цену! И не може да иде из Звезде, јер је, по мом мишљењу, најбољи играч клуба.

Прича се о примамљивој понуди са северноамеричког континента?

Ма какви. Неопходан нам је, попут Марина. Прави разлику, поготово против јачих екипа од Звезде.

Све гласније се прича о продаји Дејана Јовељића. Какав је план за најталентованијег у клубу?

Звезда пуни 92 одсто буџета из иностранства. Највећи извор прихода су трансфери, одласци су неминовност. Да ли ће Јовељић отићи? Вероватно да, зато што за њега има највећи број заинтересованих клубова. У овом моменту има највећу цену на тржишту због година и изузетног талента, а можда још није спреман да донесе квалитет потребан у квалификацијама за Лигу шампиона, краткорочно гледано. Иначе, има већи потенцијал од свих, ко га купи добиће грумен злата.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deda Miloje
Tako je brate Terza!!! Najzad neko da kaže istinu: NAJBOLJI IGRAČ!?? Najbolji kad je najpotrebnije, pravi razliku... Ali najbolji trener to ne vidi!!!
Miki
Pad ce biti mnogo tezak....
Siki
Ne možete vi niže od ovoga gdje ste sada
Svrca
To verovatno i sam znas kada se bajka koju si slusao zavrsila.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.