Почетна / Фудбал / Војводина

Нађ: Вања Милинковић-Савић спреман за Јунајтед

У децембру прошле године Нађ, Вања Милинковћ-Савић и специјалиста за физичку спрему Јанковић били су у две седмице гости Манчестер јунајтеда

Пре тога тренери славног клуба, који је потписао професионални уговор са 18-годишњим чуваром мреже Новосађана и оставио га у матичном клубу на позајмицу да се кали, тренери Јунајтеда у два наврата боравили су у Новом Саду и надгледали како се у Војводини ради с Вањом.

Одржавамо тесну сарадњу кроз сталне контакте. Снимак сваког Вањиног меча за Војводину шаљем у Енглеску, уз попратну моју оцену како је бранио, шта је радио добро и евентуално шта му замерам. Дакле, стручњаци Јунајтеда до најситнијих детаља знају све о Вањи, како брани и како се развија – каже Нађ.

Како је договорено, енглески тренери ће ускоро поново доћи у Нови Сад, а у јуну ове године Вања Милинковић-Савић је дужан да се стави на располагање свом новом клубу.

Радну атмосферу у Манчестеру ауторитативно диктира Ван Гал, али тако да су играчи опуштени и да обавезе испуњавају са осмехом. Наравно, срели смо се са Фергусоном, а посебно је занимљиво да је био упознат ко је Вања и шта Јунајтед планира с њим – истиче Борис Нађ, очекујући да ће од јуна његов ученик бити трећи голман Манчестер јунајтеда.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

as
Nista posebno od golmana, kaparisali su ga samo zbog visine, inace motorika i tehnika golmanska mu je prosecna. Rajkovic je naprimer duplo talentovaniji samo je dosta nizi. Nije ni prvi ni poslednji koga je veliki tim uzeo pa ako se razvije u top klasu super, ako ne propasce a oni nisu puno para dali.
Bane
Ti znaš da on u Februaru puni tek 18 godina dok Rajković puni 20 ove godine. Drugo poredi njih dvojicu baš i nije merodavno zato što je Vanja višlji za 2 glave od Rajkovića tako da se razvijaju drugačije. E sad kako će se razvijati to zavisi od Mančestera po kojem programu on radi.
Ja
Ovaj ce se za koju godinu vratiti u Srbiju,kao i svi propali talenti.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.