Почетна / Фудбал / Партизан

Лукић и Штулић напунили касу црно-белих

Бивши играчи донели Партизану 375.000 евра
ФОТО: ЕПА/Лука Зенаро

Партизан није много активан на фудбалској пијаце ове зиме, како са појачањима, тако и са продајом играча. Никола Терзић и Вања Влаховић послати су на позајмице са правом откупа, у турски Бандирмасор, односну италијанску Аталатну.

Међутим, црно-бели неће остати „празних џепове“ ове зиме. Саша Лукић, некадашњи играч Партизана и доскорашњи ас Торина, продужио се Александру Митровићу у Фуламу.

Клуб из Лондона платио је обештећење за репрезентативца Србије 10 милиона, а 300.000 евра отишло је у касу Парног ваљка (250.000 зарадио је Партизан, а 50.000 Телеоптик). Лукић је у Хумској играо од 2013. до 2016. године, у црно-белом дресу одиграо је 33 утакмица и постигао два гола.

Саша није једини Партизанов ђак од чијег је трансфера Парни ваљак зарадио у текућем прелазном року. Никола Штулић је изванредним партијама у дресу нишког Радничког скренуо пажњу на себе неколико европских клубова. Други стрелац Супер лиге отишао је Шарлроа за 750.000 евра, а Белгијанци на рачун клуба из Хумске уплатиће 10 одсто, тачније 75.000 евра. 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.