Početna / Fudbal

Potera za štoperom Zvezde, Španci najozbiljniji

Mladi štoper bi, posle angažovanja Uroša Spajića, mogao da napusti Crvenu zvezdu i preseli se u Valensiju
ФОТО: С. Сандић

Dolazak Uroša Spajića u Crvenu zvezdu putokaz je i da će se šampion Srbije rastati ove zime sa nekim od standardnih štopera, a trenutno su veće šanse da ode Strahinja Eraković nego Aleksandar Dragović, dok je izvesno da ostaje Nemanja Milunović.

Eraković je interesantan brojnim klubovima, a nova informacija je da je u igri za njegovo angažovanje Valensija. Ima indicija da su čelnici španskog kluba preduzeli korake u smeru dovođenja mladog štopera, ali ne bi trebalo odbaciti ni opciju da na kraju nastavi karijeru u Zenitu.

Eraković je tržišno najvredniji fudbaler Crvene zvezde. Prema rečima sportskog direktora Mitra Mrkele, klub je letos odbio šest miliona evra i 50 odsto od narednog transfera. Pričalo se i da je Zenit išao do 8.000.000, ali i to se nije realizovalo.

Pred upravom Crvene zvezde je teška odluka oko Erakovića – prodati ga ove zime ili ostaviti do bar do leta ili sa njim krenuti u evropske izazove naredne sezone. Potencijalno bi cena mogla da se poveća do željenih desetak miliona evra.

Nedavno su Crvena zvezda i Eraković produžili ugovor do 2026. godine, čime je stavljeno do znanja zainteresovanim kupcima da na Marakani neće ispod cene prodavati bisera iz odbrane.

Eraković ima status reprezentativca Srbije, ali na Mondijalu u Kataru nije dobio šansu da igra. Bio je uz Bukarija i Borjana među predstavnicima Super lige Srbije na Svetskom prvenstvu. Nesuđeni član Orlova na planetarnoj smotri Stefan Mitrović imaće ulogu standardnog bonusa u Zvezdinoj ekipi ukoliko štoper realizuje transfer.

Komentari4
Molimo vas da sе u komеntarima držitе tеmе tеksta. Rеdakcija Politikе ONLINE zadržava pravo da – ukoliko ih procеni kao nеumеsnе - skrati ili nе objavi komеntarе koji sadržе osvrtе na nеčiju ličnost i privatan život, uvrеdе na račun autora tеksta i/ili članova rеdakcijе „Politikе“ kao i bilo kakvu prеtnju, nеpristojan rеčnik, govor mržnjе, rasnе i nacionalnе uvrеdе ili bilo kakav nеzakonit sadržaj. Komеntarе pisanе vеrzalom i linkovе na drugе sajtovе nе objavljujеmo. Politika ONLINE nеma nikakvu obavеzu obrazlaganja odluka vеzanih za skraćivanjе komеntara i njihovo objavljivanjе. Rеdakcija nе odgovara za stavovе čitalaca iznеsеnе u komеntarima. Vaš komеntar možе sadržati najvišе 1.000 pojеdinačnih karaktеra, i smatra sе da stе slanjеm komеntara potvrdili saglasnost sa gorе navеdеnim pravilima.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kole
8.000.000... haaa,haa,ha... mora da je šala, čak i u dinarima šala je sigurno!
Komedija
Hahahahahahaha 8mil. Hahahahaha, tu ima jedna nula viška.
Boki
Nije ni čudo ...kako je dečko odigrao u Kataru to je realna cifra!
Prikaži još odgovora

Komentar uspešno dodat!

Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.