Početna / Košarka / Partizan

Ledej pred Makabi: Prvi meč je bio davno, i da smo juče igrali bilo bi davno

Igraju na domaćem terenu i imaće veliku podršku publike, koja im je šesti igrač - izjavio je Anđušić
ФОТО: В. Марковић

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić izjavio je da ekipa želi da nastavi pobednički niz u Tel Avivu.

Partizan u sredu gostuje Makabiju u meču 18. kola Evrolige.

- Očekuje nas jako teška utakmica. Igraju na domaćem terenu i imaće veliku podršku publike, koja im je šesti igrač. Igraju dobro košarku, Lorenco Braun i Boldvin su im motor ekipe - izjavio je Anđušić.

U prvom meču, u Beogradu Partizan je pobedio Makabi sa 96:88.

- Igraju dobro u poslednje vreme, vezali su par pobeda, osim Reala u poslednjem kolu. Znamo koliko bi nam pobeda značila. Neće biti lako, ali ako budemo igrali našu igru kao u prethodnim mečevima nadam se da možemo do pobede.

Anđušić je rekao da ekipa „želi da nastavi pobednički niz” i dodao da teško da može da „bude nekog iznenađenja” jer se ekipe u Evroligi „dobro poznaju”.

Centar Partizana Zek Ledej rekao je da je važno da on i saigrači „urade sve što im trener bude rekao”.

- Biće teško. Važno je da uradimo ono šta nam trener bude rekao. Prvi meč je bio davno, i da smo juče igrali bilo bi davno - rekao je Ledej.

Meč Makabija i Partizana igra se u sredu od 20:05.

Komentari0
Molimo vas da sе u komеntarima držitе tеmе tеksta. Rеdakcija Politikе ONLINE zadržava pravo da – ukoliko ih procеni kao nеumеsnе - skrati ili nе objavi komеntarе koji sadržе osvrtе na nеčiju ličnost i privatan život, uvrеdе na račun autora tеksta i/ili članova rеdakcijе „Politikе“ kao i bilo kakvu prеtnju, nеpristojan rеčnik, govor mržnjе, rasnе i nacionalnе uvrеdе ili bilo kakav nеzakonit sadržaj. Komеntarе pisanе vеrzalom i linkovе na drugе sajtovе nе objavljujеmo. Politika ONLINE nеma nikakvu obavеzu obrazlaganja odluka vеzanih za skraćivanjе komеntara i njihovo objavljivanjе. Rеdakcija nе odgovara za stavovе čitalaca iznеsеnе u komеntarima. Vaš komеntar možе sadržati najvišе 1.000 pojеdinačnih karaktеra, i smatra sе da stе slanjеm komеntara potvrdili saglasnost sa gorе navеdеnim pravilima.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Komentar uspešno dodat!

Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.