Početna / Košarka / Kup Radivoja Koraća

Održan žreb za Kup Radivoja Koraća

Niški Čair biće domaćin turnira od 15. do 18. februara
ФОТО: М. Рашић

Crvena zvezda, branilac trofeja Kupa Radivoja Koraća, igraće u četvrtfinalu tog takmičenja protiv Borca iz Čačka, odlučeno je danas žrebom u Beogradu.

Na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća od 15. do 18. februara u Nišu, Partizan će prvog dana takmičenja u četvrtfinalu igrati protiv Spartaka iz Subotice, a FMP će istog dana igrati protiv Metalca.

Mega će dan kasnije igrati protiv Vojvodine, a takođe u četvrtak 16. februara na programu je i duel Zvezde i Borca.

Pobednici meča Zvezde i Borca i Partizana i Spartaka igraće u petak u polufinalu, a drugi polufinalni par činiće pobednici meča FMP-Metalac i Mega-Vojvodina.

Četvrtfinalne utakmice igraju se u sredu i četvrtak od 18 i 21 čas, polufinala u petak od 17 i 21 čas, a finale je na programu u nedelju od 21 čas.

Zvezda nije poslala predstavnike na žreb i ranije danas je saopštila da još nije odlučila da li će učestvovati na turniru, pošto Košarkaški savez Srbije nije kaznio Partizan, koji je prošlog juna odustao od takmičenja u završnici domaćeg šampionata.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović rekao je uoči žreba da je to takmičenje od velikog značaja za Niš i srpsku košarku i zahvalio je gradu i košarkaškim radnicima iz Niša na pomoći u organizaciji.

- Ove godine organizujemo i Mini kup za pionire, da osete značaj borbe za trofej Radivoja Koraća. Ovo je godina jubileja košarke u Srbiji, kroz promotivne aktivnosti na gradskom trgu i u Čairu delićemo prigodne poklone. Apelujem na sve učesnike, navijače koji dođu u halu, da navijaju za svoje klubove i učine ovaj praznik još lepšim - naveo je Danilović.

Komentari1
Molimo vas da sе u komеntarima držitе tеmе tеksta. Rеdakcija Politikе ONLINE zadržava pravo da – ukoliko ih procеni kao nеumеsnе - skrati ili nе objavi komеntarе koji sadržе osvrtе na nеčiju ličnost i privatan život, uvrеdе na račun autora tеksta i/ili članova rеdakcijе „Politikе“ kao i bilo kakvu prеtnju, nеpristojan rеčnik, govor mržnjе, rasnе i nacionalnе uvrеdе ili bilo kakav nеzakonit sadržaj. Komеntarе pisanе vеrzalom i linkovе na drugе sajtovе nе objavljujеmo. Politika ONLINE nеma nikakvu obavеzu obrazlaganja odluka vеzanih za skraćivanjе komеntara i njihovo objavljivanjе. Rеdakcija nе odgovara za stavovе čitalaca iznеsеnе u komеntarima. Vaš komеntar možе sadržati najvišе 1.000 pojеdinačnih karaktеra, i smatra sе da stе slanjеm komеntara potvrdili saglasnost sa gorе navеdеnim pravilima.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toliko
Ma uopste nije namesten...Zvezda igra protiv Aba ligasa,igra u cetvrtak pa u petak pred ocekivani derbi.Ajde jos i zabranite nekim igracima da igraju pa da sve bude u znaku protiv jednog kluba.

Komentar uspešno dodat!

Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.