Početna / Rukomet / Super liga

Nemilosrdni Šapčani protiv Zvezde, Partizan se vratio na pobednički kolosek

Dinamo i Šamot slavili na domaćim terenima
ФОТО: Аркус лига

METALOPLASTIKA - CRVENA ZVEZDA 37:28 (20:11)

Šabac – Dvorana: Zorka. Sedmerci: Metaloplastika -, Crvena zvezda 3 (2). Isključenja: Metaloplastika 6, Crvena zvezda 4 minuta.

METALOPLASTIKA: Paković, Dodić 8, Jevtić 1, Kankaraš 3, Srdanović 3, Mirković 1, Milovanović 2, Ivanić 2, Arsić, Damjanović 1, Simić 2, Brajović 5, Jovanović 8, OPapović, Petrović, Dakić 1.

CRVENA ZVEZDA: Đurović 7, Horvat 7, Simić, Kolundžić 2, Radovanović, Gemaljević, Majes 1, Alavanja 1, Jelić, Matičić 3, Šigić, Pantić, Perić, Bujišić 7, Šljukić.

 

Crvena zvezda je pobedom nam Partizanom, u prethodnom kolu nagovestila bolje dana i partije, kao i ozbiljnu kandidaturu za plasman u plej-of. Međutim, već na prvom sledećem stepeniku crveno-beli su se spotakli i to o Metaloplastiku, koja je nanela veliki i ubedljiv poraz Beograđanima.

Posle samo četiri minuta na semaforu je stajalo 4:0, a tri minuta kasnije bilo je 7:2.

Šapčani su igrali sjajno, sve im je polazilo za rukom, istina posle dobro organizovanih napada i sjajne odrabane koja je u potpunosti sputala Zvezdine igrale.

Kako je meč odmicao Metaloplastika je igrala sve bolje, dok gosti nikako nisu uspevali da se konsoliduju. Razlika je iz minuta u minut rasla, da bi u 20. minutu stigla do sedam golova (14:8), a do kraja prvog poluvremena bilo je i devet pogodaka viška.

Ni u nstavku meča se ništa nije promenilo, domaća ekipa je igrala bez greške, dok se momci u crveno-belim dresovima nisu snalazili. Samo šest minuta u drugom delu bilo je dovoljno Metaloplastici da ode na plus dvanaest (25:13). Ništa nije polazilo za rukom gostujućih igrača, koji nisu bili ni bleda senka ekipa koja je savladala Partizan.

Ipak je nekako Zvezda uspela da se vrati donekle u igru, napravi nekoliko dobrih poteza i smanji prednost na jednocifreni broj. M. S.

Komentari3
Molimo vas da sе u komеntarima držitе tеmе tеksta. Rеdakcija Politikе ONLINE zadržava pravo da – ukoliko ih procеni kao nеumеsnе - skrati ili nе objavi komеntarе koji sadržе osvrtе na nеčiju ličnost i privatan život, uvrеdе na račun autora tеksta i/ili članova rеdakcijе „Politikе“ kao i bilo kakvu prеtnju, nеpristojan rеčnik, govor mržnjе, rasnе i nacionalnе uvrеdе ili bilo kakav nеzakonit sadržaj. Komеntarе pisanе vеrzalom i linkovе na drugе sajtovе nе objavljujеmo. Politika ONLINE nеma nikakvu obavеzu obrazlaganja odluka vеzanih za skraćivanjе komеntara i njihovo objavljivanjе. Rеdakcija nе odgovara za stavovе čitalaca iznеsеnе u komеntarima. Vaš komеntar možе sadržati najvišе 1.000 pojеdinačnih karaktеra, i smatra sе da stе slanjеm komеntara potvrdili saglasnost sa gorе navеdеnim pravilima.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rasko
Pomocnik u Metaloplastici propagira sebe za prvog trenera prica okolo da nista Matic ne radi i kako nazaduju igraci.Koliko je bitan dobar saradnik.
Jimmy
U Šapcu nema kladionice!
Rukomet
Partizan je pao u formi.Kriza igre je ocigledna.

Komentar uspešno dodat!

Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.